MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: Populær vinbar er lukket ned

Af Redaktionen

Hvis man havde planer om at få en bid mad og en god flaske vin på en af Odenses populære vinbarer, så skal man nok lige genoverveje planerne.

Noé Vinbar i Kongensgade er pludselig lukket ned. I første omgang midlertidligt, men fremtiden er lige nu uvis for stedet.

Noé Vinbar åbnede i 2016 primært med fokus på topvine på glas.

Vin og cocktails er stadig til stede, men der er gennem tiden også kommet mere fokus på servering af mad.

brunch, frokost og aftenservering har den seneste tid været en del af Noé. Men det er måske slut nu.

Ramt af langtidssygdom

I hvert fald har Noé været lukket de seneste 10 dage. Det bekræfter driftsansvarlige Mads Friis over for MigogOdense.

“Lige nu er vinbaren lukket ned for en stund. Vi har været ramt af noget langtidssygdom blandt personalet, og vi arbejder lige nu på at genetablere stedet. Men det er desværre usikkert, hvad der kommer til at ske. Vi er forhåbentligt klogere omkring uge 7 eller uge 8,” siger Mads Friis.

Store minusser på bundlinjen

Dykker man lidt ned i regnskaberne kan man se, at Noé Vinbar ikke ligefrem har været en bragende succes på bundlinjen. I to regnskabsår har den givet et større minus.

I etableringsåret i 2016 var årets resultat på minus 1,6 mio. kr. og seneste regnskab viser et minus på 1,3 mio. på bunden.

Snak om en eventuelt konkurs eller problemer på likviditeten vil man dog ikke spekulere i offentligt.

“Det er slet ikke noget, jeg kan kommentere på,” siger Mads Friis og understreger, at det handler om udfordringer på personalefronten, som det også er angivet i en seddel i vinduet.

DinnerDays på Noé er aflyst

De midlertidige problemer er også årsagen til, at restaurantfestivalen DinnerDays ikke har Noé Vinbar alligevel, når den går i luften på fredag d. 8. februar.

“Det er korrekt, at DinnerDays ikke bliver til noget hos os. Vores reservationer har fået refunderet pengene og ligeledes er det ikke muligt at booke bord hos os lige nu,” siger Mads Friis.

Det var i 2016, at ejerne Peer og Kim Sjødahl satsede på vinbaren midt i Odense. Vi krydser fingre her på redaktionen for, at der igen snart kommer liv i Noé Vinbar.

Del artikel

Andre læser også