Nørderi og smagsprøver: Kom til eksklusive øl-smagninger hver måned

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen
Foto: Munkebo Brewery
Foto: Munkebo Brewery

Er du nysgerrig efter, hvordan malt og humle kan ende ud i en dejlig kold drik på en sommerdag?

Nu har du muligheden for at indsigt i en brygmesters verden og ikke mindst smagsprøver, når Munkebo Brewery åbner dørene op til eksklusive øl-smagninger.

Øl-smagningerne finder sted sidste fredag i hver måned fra kl. 17.00 – 18.00 i Munkebo Brewerys lokaler ved Odense Havn.

Eksperimentel ølbrygning

Munkebo Brewery brygger øl ud fra en både videnskabelig og eksperimentel tilgang.

Især bær, gær og eksotisk humle indgår i de mange tryllerier, der finder sted i bryggeriet, som hele tiden når nye højder.

Humlen er hjemmedyrket i Munkebo og giver øllet en helt unik bitterhed.

Ved øl-smagningerne kan du lære, hvordan man balancerer mellem sødme fra malten og bitterhed fra humlen, samt hvordan man får gærens egenskaber til at give frugtige noter som modspil til humlens bitterhed.

Uanset om du er interesseret i videnskaben bag, eller bare godt kan lide øl, er Munkebo Brewery et fantastisk sted at fordrive tiden efter fyraften en fredag.

Der er ingen tilmelding, men dog kun plads til max. 20 personer, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads.

Du kan deltage for 100 kr. pr. person og få masser af smagsprøver og baggrunds-historier.

Hvad: Øl-smagning
Hvor: Munkebo Brewery, Møllekajen 5
Hvornår: Sidste fredag i hver måned

Hvis du kunne tænke dig at få indsigt i den eksperimentelle verden og smagsindtryk fra øllets historie, så læs mere om Munkebo Brewerys øl-smagninger her.