MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nørdernes paradis: Kæmpe tegneserie- og spil butik åbner i Odense

Af Redaktionen
Foto fra Faraos Cigarer i København
Foto fra Faraos Cigarer i København

En ny stor butik i Odense C ser snart dagens lys.

Men det er ikke modebutik eller interiør. Det er en langt mere nichepræget butik.

I en tid hvor detailhandlen i fysiske butikker får det sværere, er det opmuntrende at se, at en ny butik med et forholdsvis snævert publikum åbner på hele 600 kvm på Klostervej i Odense 1. juni.

Fusionerer og udvider

Nichekæden Faraos Cigarer fusionerer nemlig med Odense-butikken Dragons Lair, og dermed åbner de i nye store omgivelser.

“Det er med stor glæde, vi kan afsløre, at Faraos Cigarer åbner afdelinger i Odense og Aarhus – Faraos Cigarer fusionerer nemlig med Dragons Lair under Faraos Cigarers brand.

Men ikke nok med det, men med fusionen flytter Faraos Cigarer Odense til en helt ny 600 m2 butik på Klostervej 3 i Odense. Her kan man boltre sig i vores nye store spilleareal og den nye afdeling med danske og udenlandske tegneserier,” skriver de i en pressemeddelelse.

Ingen udskiftning på personalet

Er man allerede kunde i Odense-butikken behøver man ikke at frygte at personalet udskiftes.

“Der kommer ikke nogen udskiftning i personale i hverken Odense eller Aarhus, så også i fremtiden vil du opleve sammen dedikerede og passionerede medarbejdere, der sætter kundeservice i højsædet,” skriver de endvidere.

“Det er fedt, at vi endelig får et stort og seriøst tegneseriesortiment på både dansk og engelsk, fordi det er efterspurgt af vores kunder.

Men vi glæder os også til at præsentere et stort dedikeret spilområde, så vores kunder får masser af plads til at spille deres favorit-spil både i butikkens almindelige åbningstid og i aftentimerne,” siger Jonny Bøgely som er butikschef i Odense.

Faraos Cigarer – Odense
Klostervej 3
5000 Odense C