Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Noget at glæde sig til: Burhan G spiller igen stor julekoncert i Odense

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes.

I år er der for alvor lagt i kakkelovnen til en ny familietradition, når de gentager succesen i ODEON i Odense. Det sker lørdag d. 12. december.

Burhan G inviterer til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende.

I mere end ti år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows – og Det Store Juleshow 2020 bliver ingen undtagelse.

Kæmpe oplevelse

Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen:

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik.

Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne.

Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

Burhan G lader julefreden sænke sig med sange fra sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister.

I dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester kan du også glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’.

Glæd dig til en mindeværdig aften i Odense, hvor en ny familietradition tager form.

Billetterne sættes til salg d. 7. maj. 

Del artikel

Andre læser også