MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Samarbejde med Sinful: Normal tilføjer sexlegetøj til hylderne

Af Nathalia Hentze Nielsen

Normal har taget Danmark med storm siden åbningen i Silkeborg i 2013.

Detailkæden har har mere end 110 danske butikker, og i Aalborg finder du hele fire butikker, hvor du kan shoppe … ja … næsten alt, hvad du overhovedet kan tænke dig.

Der er shampoo, slik, hudpleje, tandbørster, rengøringsmidler, skolegrej, hundemad, børnelegetøj og mange, mange andre ting.

Har du savnet lidt legetøj for voksne blandt det store udvalg, kan vi fortælle dig, at dine bønner er blevet hørt.

Normal har nemlig indgået et samarbejde med skandinaviske Sinful og tilføjet, hvad de kalder “voksenlegetøj” til deres hylder rundt om i Danmark.

Du kan også bestille en kasse kaldet “Den Frække” online, der bl.a. består af en vibrator, batterier, chips og kondomer.

Debat på sociale medier

På sociale medier er der opstået debat omkring tilføjelsen af sexlegetøjet, men som Chief Commercial Officer, Susanne Hounsgaard, forklarer har de længe gjort det i det små med bl.a. kondomer, glidecremer og graviditetstest.

“Nu har vi indgået et samarbejde med Sinful, hvor vi bevidst har holdt det i den meget uskyldige og legende ende, og det har gjort, at flere er blevet ekstra opmærksomme på, at vi sælger den type produkter,” udtaler hun til B.T.

Efter de mange tilbagemeldinger overvejer Normal nu, om varerne skal omplaceres i butikkerne, så de ikke er i øjenhøjde med mindreårige.

Del artikel

Andre læser også