Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu åbner BASALT snart: Fra denne dag kan du købe ekstremt billige dagligvarer

Af Christina Frederiksen

For nylig meddelte Salling Group, at den er klar med en ny dagligvarekæde med navnet BASALT.

Her vil man kunne få helt basale dagligvare til meget lave priser.

Og nu melder Salling Group så ud, at BASALT slår dørene op for fynboerne torsdag 3. november klokken 08.00 på Ørbækvej i Odense SØ. Med den nye butikskæde BASALT går Salling Group til angreb på inflationen med markedets laveste priser på basale dagligvarer ved at halvere omkostninger til energi, reducere sortiment og åbningstid for at give kunderne priser, der i gennemsnit er 15 procent under discountmarkedet. 

Mange danskere har for tiden svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen. Husholdningsbudgettet er udfordret på grund af skyhøje energipriser, og den vedvarende inflation gør ikke tingene lettere.  

Men nu giver Salling Group kunderne et supplement til eksisterende butikker med lanceringen af BASALT i Odense, der tilbyder markant lavere priser på de mest basaledagligvarer. De lave priser er mulige, fordi BASALTfjerner en lang række omkostninger. Sortimentet er smallere end i discountmarkederne, hvilket gør det muligt at reducere antallet af ugentlige leverancer til butikken.

Odenseanerne og alle andre fynboer vil opleve, at varerne i vid udstrækning står på paller i butikken og i emballagen direkte på hylderne, hvilket reducerer udgifterne til håndtering. Væk er ligeledes køle- og frostvarer og dermed halvdelen af omkostningerne til energi, som i disse måneder sætter nye rekorder. Hertil kommer, at BASALT holder lukket om aftenen, hvilket yderligere reducerer omkostningerne til energi og personale.

Hverken frost eller køl

– Mange danskere oplever et voldsomt pres på privatøkonomien og har brug for, at dagligvarehandlen hjælper dem til at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Med et innovativt butikskoncept vælger vi derfor at tænke nyt frem for at skære ned, og mens inflationen har presset priserne op med ni procent, hugger vi nu gennemsnitligt 15 procent af priserne i BASALT, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group. 

Butikken på Ørbækvej i Odense SØ bliver den fjerde af i alt foreløbig 10 butikker, som Salling Group åbner i disse uger. Butikken placeres i Nettos lokaler på adressen.

BASALT vil være kendetegnet ved et bredt udvalg af de mest basale dagligvarer, der altså hverken kræver køl eller frost. Det vil sige almindelige basisvarer som pasta, havregryn, toiletpapir, bleer, tandpasta, langtidsholdbar mælk, mel og brød samt et basalt udvalg af frugt og grønt. Der er ingen mængderabatter, kun faste lave priser hver dag, hvor flere end 80% af varerne vil koste under 20 kroner per styk og halvdelen 10 kroner eller derunder.

 
– Vi glæder os enormt meget til at byde alle odenseanere og fynboer indenfor og vise vores nye butik frem og håber, at den bliver taget godt imod. Med markedets laveste priser på de mest basale dagligvarer har vi i hvert fald givet vores bud på et konkret våben mod inflationen, siger Per Bank.

Første åbningsdag er torsdag 3. november, hvor alle er velkomne, når dørene slås op kl. 08.00 på Ørbækvej 109A i Odense SØ.

Del artikel

Andre læser også