ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Morten laver vild chokolade: Odenses nye chokoladebutik åbner på fredag

Af Michael Qureshi
Foto: Mortens Chokolade
Foto: Mortens Chokolade

Odenses får snart sin helt egen chokoladebutik- og værksted.

Det sker i hjertet af byen i Kongensgade 45, hvor chokolade-mesteren Morten Aagard slår dørene op til sit helt store kærlighedsprojekt.

Fredag d. 22. marts slår Mortens Chokolade dørene op til en chokoladebutik fyldt med lækre, hjemmelavede fyldte chokolader, håndlavet fra eget værksted.

Indehaver Morten Aagaard har længe arbejdet på at udvikle nye smagsvarianter til produktion i værkstedet.

Faktisk har han siden 1. februar lavet mellem 500-600 stykker chokolade OM DAGEN for at eksperimentere med sin chokolade og for at have masser på hylderne, når butikken åbner.

Her har både familie og venner været yderst behjælpelige med at give deres bud på, hvilke chokolader der fortjener en fremtidig plads i butikken.

Laver håndlavet chokolade

Morten Aagaard laver håndlavet chokolade, hvor smagen – både den klassiske med marcipan, karamel og nougat samt de mere nyancerede og innovative smage som eksempelvis safran, kardemomme og citron, har det altoverskyggende fokus og forfines løbende.

“Jeg bruger lang tid på at finde de rigtige smagssammensætninger. Både i forhold til mængden af chokolade, men også hvilke smagsnuancer der går godt sammen.

Jeg elsker at arbejde med innovative og nye smage,” har Morten Aagaard tidligere fortalt MigogOdense.

Værksted om formiddagen – butikken om eftermiddagen

Dagen deles op i to, når Mortens Chokolade åbner.

“Når butikken åbner, bliver fordelingen således, at jeg hver dag producerer chokolade fra kl. 8-13 og fra kl. 13-18 står jeg i butikken og sælger det.

Det bedste ved at have egen butik er, at jeg selv kan bestemme hvor stort et antal, jeg laver af hver slags.

På den måde kan jeg følge med efterspørgslen, og producere efter behov.”

Hvad: Åbning af Mortens Chokolade
Hvor: Kongensgade 45, 5000 Odense C
Hvornår: Fredag d. 22. marts

Del artikel

Andre læser også