MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor åbningsfest: Kendt kaffekæde indtager Odense endnu engang

Af Ane Johanne Damgaard

Sommervejret kalder på kolde drikke i lange baner.

Iskaffer skal sippes, og er man ikke til kaffe, så står kolde lemonader nok højt på listen.

Starbucks har af den grund vurderet, at man har brug for endnu en filial af deres populære kaffebar, som bugner af lækre drikkevarer i den fynske hovedstad.

Derfor er de nu snart klar til at slukke odenseanernes tørst fra endnu en kaffebar i byen. De åbner i Rosengårdcentret den 25. maj kl. 10.00. Og her kommer det altså ikke til at gå stille for sig.

Når Starbucks åbner dørene til deres anden café i Odense, vil en DJ nemlig sætte stemningen, mens Starbucks deler godter ud til de første besøgende.

Danmarks flotteste Starbucks

Starbucks kommer til at ligge i Food & Coffee’s tidligere lejemål i Gul Gade. Og til at styre slagets gang, har Bettina Rasmussen Nielsen, som man både kender fra Slikræven og senere fra netop Food & Coffee, fået rollen som Store Manager.

“Jeg har drukket kaffe i 44 år. Jeg startede da jeg var 4 år. Så man kan vist godt kalde mig kaffe-connaisseur. Jeg ville ikke kunne leve uden kaffe,” fortæller hun.

Hun glæder sig til at sprede glæde blandt både gamle og nye kunder og er meget beæret over at være blevet en del af Starbucks-familien:

“Det er lidt ligesom at komme ind i en lille familie, hvor vi alle har den samme passion. Jeg glæder mig til at nørde endnu mere kaffe, end jeg har gjort førhen.”

Den nye café bliver indrettet i en smuk nordisk stil med referencer til vores dejlige Odense.

Der vil nemlig være kunstneriske vægpaneler med H.C. Andersen motiver. Og den nye Store Manager Bettina Rasmussen Nielsen tør godt love, at det bliver Danmarks flotteste Starbucks.

Caféen bliver både meget lys, åben og indbydende, og baristaerne vil kunne se deres gæster hele vejen rundt.

Der kommer til at være 45 siddepladser indenfor og 32 i et lille område i gangarealet.Så der er altså rig mulighed for at slå sig ned, selvom Starbucks også har den oplagte to-go-drik.

Hvis du besøger caféen allerede på åbningsdagen, kan du se frem til et brag af en åbningsfest. Her vil der nemlig være goodiebags til de første 100 i køen, mens der bliver uddelt 1000 VIP-kort med 20 %, der gælder helt frem til den 31. oktober.

Og så vil der selvfølgelig være masser af smagsprøver, som du kan sippe i dig og få et overblik over caféens nye lækre sommermenu.

Iskaffe til en 20’er

Når Starbucks inviterer indenfor for første gang, har de nemlig også flere sommernyheder.

Som noget helt nyt har de fået en Creme Brulée-kaffe i to variationer – en Frappuccino og en Shaken Espresso. De er begge blandet med brun sukker-sirup og toppet med Creme Brulée-creme.

Lige netop den er allerede blevet Bettinas ultimative yndlingsdrik på Starbucks’ sommermenu.

Herudover er deres Refresha Mango Dragonfruit vendt tilbage. En lemonadeagtig-drik i de smukkeste farver, som i den grad køler kroppen ned og slukker tørsten.

Når sommervejret kicker ind, som det netop har gjort, plejer der at være rift om deres cold brew – en kaffe der har trukket i intet mindre end 20 timer og er blevet brygget af baristaer, der kender til hele historien fra bønnen bliver dyrket, til kaffen bliver serveret.

Hele maj får du den til en 20’er, og hvis du er en ægte kaffe-maniac, der hellere vil have en varm udgave, kører Starbucks også med filterkaffe til samme pris, hvor du kan tilføje mælk uden at skulle betale ekstra.

Så der er altså god grund til at lægge vejen fobi Starbucks, når de åbner.

Indtil videre har Starbucks kun ligget i Vestergade, men nu kan du altså også finde dem i Rosengårdcentret inden længe.

Del artikel

Andre læser også