MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu åbner Storms Pakhus igen: Kæmpe pejs og to nye madboder

Af Betina Vestergård Jepsen
Street Food i Storms Pakhus.
Street Food i Storms Pakhus.

På torsdag 18. januar åbner Storms Pakhus – Odense Street Food igen efter at have holdt små fire ugers juleferie. Og der er masser at se frem til:

“Vi har blandt andet brugt juleferien på at montere Fyns måske største pejs, der kommer direkte fra det gamle Copenhagen Street Food, og gøre klar til to nye madboder.

Derudover er vores stadeholdere jo små firmaer, hvor ejeren trækker et tungt læs, så de har fået et tiltrængt pusterum, men har også hver især lavet små justeringer i deres forretning. Nu glæder vi os alle sammen til at invitere odenseanerne tilbage i Storms,” siger Bjørn Hentze, der er direktør af Storms Pakhus.

Den store pejs kommer direkte fra det gamle Copenhagen Street Food.

Åbning af to nye madboder

Med åbningen byder Storms Pakhus som sagt velkommen til to nye madboder. Først og fremmest åbner Burger Anarchy, der lover et helt nyt udvalg af burgere, som får tænderne til at løbe i vand, smagsløgene til at eksplodere, og som vil give et helt nyt indtryk af burgere som street food.

Derudover åbner også FalafelMate, der serverer lækre, hjemmelavede falafler og humus med henholdsvis rødbede, løg/ingefær og gulerod/chili samt tilhørende økologisk salat.

Burger Anarchy åbner i Storms Pakhus på torsdag den 18. januar.

På torsdag kan du også få en snak med Eddie fra Midtfyns Bryghus, som vil stå som gæstebartender i Stormfuldbaren fra kl. 17-21. Her kan du bl.a. smage øl fra bryggeriet samt et par nyheder.

Salsafest, livemusik og DJ’s

Er du til lidt mere gang i den, holder Storms Pakhus også salsafest på torsdag fra kl. 19-21. Her vil en DJ fyre op under dansegulvet, så du kan se frem til en aften, som henleder tankerne til varmere himmelstrøg, mojitos og latinamerikanske rytmer. Og Storms Pakhus sørger i samarbejde med Dans i Odense for dansekyndige instruktører, der kan guide alle godt på vej.

Hver fredag kan du desuden opleve livemusik med forskellige kunstnere i Storms Pakhus, og nu på fredag optræder den lokale singer-songwriter Peter Øhlers. Med guitaren i hånden vil han præsentere sin egen akustiske fortolkning af en række kendte sange.

Du kan desuden komme i den rette weekendstemning hver lørdag, hvor en DJ sætter gang i pakhuset.

Derudover kan du på søndag 21. januar opleve live jazz med Casper Christensen Trio fra kl. 11.30-14.30.

Få sved på panden

Hver tirsdag fra 23. januar til 6. februar er der sjov og gratis udendørstræning foran pakhuset efterfulgt af smagsprøve fra et af madstederne. Tilmelding er påkrævet og skal ske senest dagen før træning kl. 22. Der er max 20 pladser.

Læs mere her.

Tirsdagsquiz og loppemarkeder

Er du en ægte quiznørd, kan du hver tirsdag samle 3-4 venner eller familiemedlemmer og dyste mod andre hold i ‘pakhusets’ tirsdagsquizzer. Årets første tirsdagsquiz, som afholdes tirsdag 23. januar, er en nytårsquiz, hvor du fra kl. 19-21 kan få testet din viden om 2017.

Resten af året kan du dyste i kategorier som musik, almen viden og film, tv og serier.

Er du mere til loppemarkeder, indtager Odense Loppemarked pakhuset fra kl. 11-16. Her kan du komme til genbrugs- og retromarked – og måske gøre et kup – og ønsker du selv at have en bod til genbrugs- og retromarkedet, kan du læse mere her.

Derudover afholdes der atter et stort secondhandmarked i pakhuset søndag 4. februar.