Nu åbner Storms Pakhus igen: Kæmpe pejs og to nye madboder

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Street Food i Storms Pakhus.
Street Food i Storms Pakhus.

På torsdag 18. januar åbner Storms Pakhus – Odense Street Food igen efter at have holdt små fire ugers juleferie. Og der er masser at se frem til:

“Vi har blandt andet brugt juleferien på at montere Fyns måske største pejs, der kommer direkte fra det gamle Copenhagen Street Food, og gøre klar til to nye madboder.

Derudover er vores stadeholdere jo små firmaer, hvor ejeren trækker et tungt læs, så de har fået et tiltrængt pusterum, men har også hver især lavet små justeringer i deres forretning. Nu glæder vi os alle sammen til at invitere odenseanerne tilbage i Storms,” siger Bjørn Hentze, der er direktør af Storms Pakhus.

Den store pejs kommer direkte fra det gamle Copenhagen Street Food.

Åbning af to nye madboder

Med åbningen byder Storms Pakhus som sagt velkommen til to nye madboder. Først og fremmest åbner Burger Anarchy, der lover et helt nyt udvalg af burgere, som får tænderne til at løbe i vand, smagsløgene til at eksplodere, og som vil give et helt nyt indtryk af burgere som street food.

Derudover åbner også FalafelMate, der serverer lækre, hjemmelavede falafler og humus med henholdsvis rødbede, løg/ingefær og gulerod/chili samt tilhørende økologisk salat.

Burger Anarchy åbner i Storms Pakhus på torsdag den 18. januar.

På torsdag kan du også få en snak med Eddie fra Midtfyns Bryghus, som vil stå som gæstebartender i Stormfuldbaren fra kl. 17-21. Her kan du bl.a. smage øl fra bryggeriet samt et par nyheder.

Salsafest, livemusik og DJ’s

Er du til lidt mere gang i den, holder Storms Pakhus også salsafest på torsdag fra kl. 19-21. Her vil en DJ fyre op under dansegulvet, så du kan se frem til en aften, som henleder tankerne til varmere himmelstrøg, mojitos og latinamerikanske rytmer. Og Storms Pakhus sørger i samarbejde med Dans i Odense for dansekyndige instruktører, der kan guide alle godt på vej.

Hver fredag kan du desuden opleve livemusik med forskellige kunstnere i Storms Pakhus, og nu på fredag optræder den lokale singer-songwriter Peter Øhlers. Med guitaren i hånden vil han præsentere sin egen akustiske fortolkning af en række kendte sange.

Du kan desuden komme i den rette weekendstemning hver lørdag, hvor en DJ sætter gang i pakhuset.

Derudover kan du på søndag 21. januar opleve live jazz med Casper Christensen Trio fra kl. 11.30-14.30.

Få sved på panden

Hver tirsdag fra 23. januar til 6. februar er der sjov og gratis udendørstræning foran pakhuset efterfulgt af smagsprøve fra et af madstederne. Tilmelding er påkrævet og skal ske senest dagen før træning kl. 22. Der er max 20 pladser.

Læs mere her.

Tirsdagsquiz og loppemarkeder

Er du en ægte quiznørd, kan du hver tirsdag samle 3-4 venner eller familiemedlemmer og dyste mod andre hold i ‘pakhusets’ tirsdagsquizzer. Årets første tirsdagsquiz, som afholdes tirsdag 23. januar, er en nytårsquiz, hvor du fra kl. 19-21 kan få testet din viden om 2017.

Resten af året kan du dyste i kategorier som musik, almen viden og film, tv og serier.

Er du mere til loppemarkeder, indtager Odense Loppemarked pakhuset fra kl. 11-16. Her kan du komme til genbrugs- og retromarked – og måske gøre et kup – og ønsker du selv at have en bod til genbrugs- og retromarkedet, kan du læse mere her.

Derudover afholdes der atter et stort secondhandmarked i pakhuset søndag 4. februar.

Kæmpe scoop: Fredag spiller Suspekt på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi
Suspekt.
Suspekt.

Det er Black Friday på fredag d. 23. november.

Men der er ingen chance for, at Suspekt går ned på det halve, når de spiller Live på Odense-natklubben ChiChi Club, der er en del af Nunchi.

Normalt spiller drengene fra Suspekt på de største scener i landet.

De har blandt andet spillet for en fyldt koncertplads på Orange Scene til Roskilde Festival, og de har senest været på Tour med blandt andre Lukas Graham til Grøn.

Kaldes for fedeste live-band i landet

Så det er noget af et scoop, at Suspekt er blevet booket ind til at rive taget af fredagsklubben ChiChi Club.

“Din nye fredagsklub, ChiChi, er stolt over at kunne præsentere Danmarks hotteste live-act, SUSPEKT, i samarbejde med Heineken og Nunchi,” skriver de på Facebook.

Suspekt kaldes af mange for det fedeste Live-band i Danmark lige nu, fordi de går publikum til at gå helt amok.

Der kan også synges med på hovedparten af deres hits som Kinky Fætter og Sut den op fra slap.

Hvad: Suspekt Live
Hvor: ChiChi Club (fredagsklub på Nunchi)
Hvornår: Fredag d. 23. november 23-05
Mere info her

Ny dansk musical afsløret: Sanne – The Musical kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen får nu en hel musical dedikeret til hendes liv.

Den rammer scenen i Tivolis koncertsal næste år d. 19. september. Derefter drager musicalen videre ud i landet til byer som Odense, Århus og Aalborg.

Det er netop afsløret i dag i en pressemeddelelse.

I Odense er der premiere på den nye musical tirsdag d. 12. november 2019 i Store Sal i ODEON. Der er også allerede lavet en helt særlig musical-menu på Hotel ODEON, som man kan booke før, man tager ind og ser den.

Den kører i Odense frem til d. 16 november.

Rammes af en blodprop i hjernen

Musicalen er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Historien tager udgangspunkt i, at Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge.

Hun forsøger at holde fast i det, hun kender og huske, hvem hun er. For at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken må hun gennemleve hele sit liv, der har budt på mange kriser og problemer.

Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater.

Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne. Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden.

Kæmpe ære at få lov af Sanne Salomonsen

Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

“Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere.

Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestillingen er helt uvurderlig og gør det muligt for os at skabe en produktion, som vi er sikre på, at publikum vil kunne mærke og finde ægte og vedkommende,” udtaler Thomas Langkjær, Kreativ Executiv Producent på forestillingen, på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks Rock-mama

Siden start-halvfjerdserne har Sanne Salomonsen sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger.

Det var især som del af grupperne Sneakers og Anne Linnet Band, at Sanne Salomonsen for alvor fik etableret sig som en af de mest toneangivende danske musikere.

I løbet af firserne toppede hendes udgivelser de danske og skandinaviske hitlister med sange fra Den Jeg Elsker til Woodoo og Sui Sui – tidløs musik, som har været med til at forme flere generationers dansk populærkultur.

Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende!  Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” udtaler Sanne.

Hvad: Sanne – The Musical
Hvor: ODEON
Hvornår: 12-16 november 2019
Billetter: Klik her

720 g oksekød i Burgernator: Hvem er klar på challenge hos Burger Anarchy?

Skrevet af: Michael Qureshi
Burgernator fra Burger Anarchy
Burgernator fra Burger Anarchy

Der er store burgere.

Og så er der Burgernator. Burger Anarchy med adresse i Odense C har lanceret et monster af en burger.

Det er noget af en krabat, man skal igennem.

Burgernator består af 720 g fynsk oksekød, bacon i tykke skiver, modnet chedar cheese sauce, rødløgskompot og tomat.

Så man skal ikke være typen, der levner, hvis man skal igennem den her. Naturligvis opkaldt efter Terminator og senere Arnolds kælenavn da han røg på guvenørposten, Governator.

Hvis du vover dig ud i forsøget på at kværne en Burgernator koster den 200 kr. på menukortet.

Flere nye ting på menukortet

I det hele taget er der kommet nye friske ting på menukortet hos den populære burgerbar i Odense.

Månedens Burger er Donald – nok snarere opkaldt efter Donald Duck end Trump. Den består af ANDE KROKETTER, ROSMARIN MAYO, SYLTET RØDKÅL, APPELSIN&HONNING GLASERET JULESALAT og FRISK APPELSIN.

Man kan også prøve en Alfie Solomons, Han Solo eller Hound. Du kan se hele det nye menukort her