Nu åbner Vivaldi: Se billederne af Odenses nye kæmpe café

Skrevet af: Redaktionen

I morgen slår Café Vivaldi dørene op til deres nye, gigantiske spisested i den gamle Sydbank-bygning midt i Odense. Og gigantisk er ikke for meget sagt.

Caféen består nemlig af hele tre etager, og har plads til 400 gæster ad gangen.

”Vi glæder os helt vildt til at kunne byde en masse gæster velkommen i morgen. Det er kædens hidtil største café, og vi håber, at odenseanerne tager godt imod os,” siger indehaveren af Vivaldi-kæden, Chibo Deliktas, der åbner dørene kl. 10.00.

Noget for enhver smag

Café Vivaldi vil gerne tiltrække mange forskellige odenseanere. Derfor byder menukortet på alt lige fra brunch, frokost og aftensmad til drinks, vin og kaffe. Kort sagt, er der noget for enhver smag.

”Vi vil gerne have gæster i caféen hele dagen igennem. Det er derfor, vores menukort er så alsidigt. Café Vivaldi skal være et sted, hvor odenseanerne kan mødes til store og små måltider, en hurtig kop kaffe eller tre drinks, inden de skal i byen,” siger Chibo Deliktas.

I den tre etager store café har indehaveren også forsøgt at lave forskellige områder, der passer til forskellige typer af selskaber. Der er et loungeområde med bløde, behagelige stole, der er en vinkælder, der indbyder til intime arrangementer og vinsmagning, og der er et klassisk à la carte-område med hvide duge og stearinlys på bordene.

Se sneak peek-billeder herunder og glæd dig til åbningen af en af centrums allerstørste caféer.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her