MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu åbner Vivaldi: Se billederne af Odenses nye kæmpe café

Af Redaktionen

I morgen slår Café Vivaldi dørene op til deres nye, gigantiske spisested i den gamle Sydbank-bygning midt i Odense. Og gigantisk er ikke for meget sagt.

Caféen består nemlig af hele tre etager, og har plads til 400 gæster ad gangen.

”Vi glæder os helt vildt til at kunne byde en masse gæster velkommen i morgen. Det er kædens hidtil største café, og vi håber, at odenseanerne tager godt imod os,” siger indehaveren af Vivaldi-kæden, Chibo Deliktas, der åbner dørene kl. 10.00.

Noget for enhver smag

Café Vivaldi vil gerne tiltrække mange forskellige odenseanere. Derfor byder menukortet på alt lige fra brunch, frokost og aftensmad til drinks, vin og kaffe. Kort sagt, er der noget for enhver smag.

”Vi vil gerne have gæster i caféen hele dagen igennem. Det er derfor, vores menukort er så alsidigt. Café Vivaldi skal være et sted, hvor odenseanerne kan mødes til store og små måltider, en hurtig kop kaffe eller tre drinks, inden de skal i byen,” siger Chibo Deliktas.

I den tre etager store café har indehaveren også forsøgt at lave forskellige områder, der passer til forskellige typer af selskaber. Der er et loungeområde med bløde, behagelige stole, der er en vinkælder, der indbyder til intime arrangementer og vinsmagning, og der er et klassisk à la carte-område med hvide duge og stearinlys på bordene.

Se sneak peek-billeder herunder og glæd dig til åbningen af en af centrums allerstørste caféer.