Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afsløres endelig: Nu er datoen for Odense Letbanes åbning fastsat

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Odense Letbane
Foto: Odense Letbane

Du finder nok ikke et mere debatteret emne i Odense end letbanen.

Der har været utallige problemer, forsinkelser og ikke mindst uheld, men nu er én positiv nyhed hvert fald tikket ind: den officielle åbningsdato.

Det bliver lørdag den 28. maj, at letbanen åbner for kørsel med passagerer.

”Det er med størst mulig glæde og stolthed, at vi nu kan præsentere en dato for åbningen af Odense Letbane – og dermed invitere hele Odense med indenfor i en moderne og effektiv letbane, som fra dag ét vil tilføre et markant løft til den kollektive trafik i landets tredjestørste by,” siger Jesper Rasmussen, bestyrelsesformand ved Odense Letbane P/S i en pressemeddelelse.

Odense Letbane fortæller yderligere, at der vil være gratis kørsel for alle passagerer på selve åbningsdagen og den følgende uge.

Jesper Rasmusen tager dog det forbehold, at der kan ske nogle sidste øjebliks forsinkelser, hvis der sker uventede fejl:

”Jeg indskyder samtidig, at vi fortsat er i en afsluttende prøvefase. Det er stadig et nyt anlæg, og hvis vi opdager alvorlige, uventede fejl, så tager vi time out. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Heller ikke selv om det vil påvirke en åbningsdato. Men jeg understreger, at det bestemt ikke er vores forventning.”

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også