Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsolgt på rekordtid: Nu er Tobias Dybvad klar med ekstra show i Odense

Af Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

Tobias Dybvad er en særdeles populær herre.

Komikeren kunne hurtigt melde udsolgt på showet “Levemand” i ODEON i april, men nu er der gode nyheder.

Han opretter nemlig et ekstra show på Magasinet den 10. maj 2022.

”Levemand” er Dybvads fjerde one-man show og følger i kølvandet på “Sjov mand – klam personlighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse.

Derudover har Dybvad gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet Dybvaaaaad, hvor han i et mix af satire, parodier og sketches kommenterer på ugens tv. Dybvaaaaadkonceptet turnerer i efteråret landet rundt i en totalt udsolgt live udgave

Dybvad hylder det positive livssyn

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet? spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand. Showet hylder det positive livssyn, bl.a. gennem historier om hans eget opgør med den “indre dumme stemme”.

Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Tobias Dybvad har for længst gjort op med den bekymrede tilgang til tilværelsen, som han er vokset op med hjemmefra: ”Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner.

Så har man gjort det rigtig svært for sig selv, og så er der pludselig rigtig meget at ærgre sig over, og det er spild af tid” siger Dybvad som eksempel på den brok, han spidder i showet.

De fleste af os kender nok også typen, der fortæller historier om engang for 7 år siden, hvor de fik en bøf, der var for gennemstegt – ”eller vent, måske var det året før?” Mange af os indeholder sikkert en flig af den tendens – i en eller anden grad. Det fede er at tage sig selv i det, bremse sig og grine af det.

”Hvis du en dag står i en lang kø, du er stresset og du synes, at det er supertræls, så prøv at lade være med at fortælle andre mennesker om det efterfølgende.

Lad være med at trække lorten med gennem hele din dag. Man bliver oprigtigt et gladere menneske af det,” mener Tobias og springer videre til et nyt emne:

”Vi kommer ikke uden om også at snakke om døden. Døden kan jo meget effektivt huske os på at leve livet, når den rammer en tæt på, eller hvis den bare lige truer med at kigge forbi. Men kunne det ikke være fedt, hvis man selv kunne skabe sig en dejlig og glad tilværelse – uden at man behøver en eller anden grim diagnose?”

Uanset hvor positiv Tobias bestræber sig på at være, så skal han også være den første til at skrive under på, at man også sagtens kan blive FOR positiv:

”Det gør jeg hele tiden! Nogle gange er jeg så forhippet på at forvente det bedste af livet – jeg arbejder så meget med ”best case scenario”, at jeg nogle gange sætter et så højt ambitionsniveau for mit liv, at det kan være svært at indfri.

Og på vejen derhen får jeg taget nogle overilede beslutninger, som så får nogle vanvittige konsekvenser for mig. Heldigvis kan disse episoder jo så omdannes til et pragtfuldt stand-up show,” griner Tobias.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også