Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu har du chancen: Drømmer du om at eje et butikscenter

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Nybolig Erhverv.
Foto: Nybolig Erhverv.

Hvis du går og drømmer om at åbne et butikscenter, har du nu muligheden. Dalumcentret i Odense-forstaden af samme navn er nemlig blevet sat til salg for 54 millioner kroner.

Gennemgået stor genopfriskning

Dalumcentret blev opført i 1989, som en tilbygning til det eksisterende Kvickly-varehus, og centret har netop været igennem en genopfriskning til godt seks millioner kroner. Pengene er brugt på et nyt indgangsparti og en butiksrokade, som har haft til formål at optimere kundegennemstrømningen, så det er der styr på, hvis du køber.

Dalumcentret er lidt over 3.000 kvadratmeter stort og indeholder 10 butikker. Den største af butikkerne er ifølge Nybolig Erhverv, der har centeret til salg, en Fakta, som har en uopsigelig lejekontrakt frem til 2025. Derudover indeholder Dalumcentret blandt andet en Matas, Synoptik, Imerco, Post Danmark, en frisør, en modebutik samt Seedorff Ure, guld og sølv, som samlet set sikrer dig en årlig lejeindtægt på godt 4,7 millioner kroner – ifølge salgsannoncen hos Nybolig Erhverv – og så er der oven i købet et tomt butikslokale, som kan sikre dig flere penge i kassen

Som en del af centret ligger stadig den Kvickly, der var udgangspunktet for Dalumcentret, men denne har sin egen ejendom, der er sammenbygget med centret, og derfor indgår Kvickly ikke som en del af salget.

Del artikel

Andre læser også