MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk nyhed: Nu kan du spise ad libitum på Koi Sushi

Af Christina Frederiksen

For to år siden rykkede Koi Sushi ind i helt fantastiske omgivelser på Flakhaven.

Restauranten er kendt for at lave sushi i absolut topklasse, og nu er der godt nyt til alle, der er vilde med stedets lækkerier.

Koi Sushi har nemlig valgt at udvide konceptet, så det frem over også bliver muligt at bestille sushi ad libitum.

“Vi har lyttet til mange af vores gæster og analyseret grundigt på odenseaners behøv og forespørgsler. 

Interessen for sushi ad libitum er meget stor, og det vil vi med glæde tilbyde vores gæster – ud over selvfølgelig vores sædvanlige a la carte .

Vores a la carte-menu forbliver uændret, dog kommer vores nye køkkenchef Andreas Mai til løbende at tilføje nye interessante retter og skabe variation på kortet.

Og til de ekstra sultne gæster vil vi altså fra i morgen fredag være klar med sushi ad libitum,” lyder det fra folkene bag Koi Sushi.

Sushi ad libitum fås hos Koi Sushi til 259 kroner fra mandag til torsdag. Fredag og lørdag er prisen 279 kroner.

Ad libitum-menuen byder på både kolde og varme forretter (f.eks. tempurarejer og gyoza), lækre sushiruller, rispapir, nigiri og bao.

Og der vil være ubegrænset bestilling, hvor man kan bestille alt, hvad man har lyst til fra menuen.

Er du til ad libitum eller a la carte? Book dit bord hos Koi Sushi her.

Sådan foregår ad libitum på Koi Sushi:

Hele selskabet skal vælge enten sushi ad libitum eller a la carte-menu. For den optimale service og betjening vil en kombination af de to ikke være mulig ved samme bord.

Man kan have bordet op til 2 timer, når man spiser ad libitum.

For at mindske madspild må der maksimalt levnes 3 stykker sushi pr. bord. Overskydende stykker koster 10,- pr. stk.

Det vil også være muligt at tilkøbe drikkelse ad libitum. For kun 189,- vil man kunne opgradere med fri øl, sodavand, hvid-, rød- og rosévin.

“Smagen og kvaliteten vægter vi enormt højt hos Koi Sushi, og vi anvender selvfølgelig de samme råvarer og teknikker ved tilberedning, hvad enten man vælger ad libitum eller a la carte,” lyder det fra Koi Sushi.

Kom til Wine Makers Dinner med Englands bedste vinproducent på Koi Sushi:

Ud over udvikling på de kulinariske oplevelser vil Koi Sushi også arrangere spændende events i løbet af året. 

Koi Sushi starter allerede den 17. januar, hvor Englands bedste vinproducent GUSBOURNE (iflg. IWSC 3 gange) sammen med Koi Sushis vin-leverandør Jimmi Korsholm, som står bag Korsholm Vin, inviterer til Wine Makers Dinner

GUSBOURNES exportmanager Duncan Brown  vil præsentere en perlerække af producentens fantastiske, engelske, mousserende vine, som bliver serveret på talrige Michelin-restauranter verden over.

Arrangementet starter kl. 19.30 og vil forløbe frem til kl. 22.00.

Prisen for at deltage er 699,- inkl. sushi og vin indtil kl. 22.00.  Efter kl. 22.00 og et par timer frem vil der være mulighed for at købe lækre cocktails, hvor bl.a. nogle af de engelske vine indgår.

Interessen har været så stor, at Koi Sushi har kun få pladser tilbage. 

Tilmelding skal ske til jimmi@korsholm-vin.dk

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien