MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storstreamet i Danmark: Nu kommer Dean Lewis til Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen
Copyright: Universal Music, 2019
Copyright: Universal Music, 2019

Det var årets X Factor, der for alvor satte skub i den australske hitmagers karriere i Danmark.

Her optrådte deltageren Tobias Floor Dahlfelt nemlig med sangen Half a Man, der efterfølgende gik viralt i hele landet.

Den karismatiske sanger kvitterede efterfølgende med en personlig tak til sine danske fans, hvorefter han optrådte til årets X Factor finale og blandt andet fremførte den nyeste single ”Hurtless”, som nu efterfølgende også har indtaget toppen af hitlisterne.

Efter Dean Lewis’ optræden til X Factor blev der annonceret koncerter i København og Aarhus – og her var efterspørgslen og interessen så stor, at koncerterne blev rykket til større venues, mens der samtidig blev annonceret ekstra koncerter.

Interessen fra de danske fans er stadig overvældende, så nu tilføjes flere danske venues til touren, og her rammer den australske hitmager blandt andet Posten i Odense.

Mere end 5,6 milliarder streams på Spotify

I 2019 blev Dean Lewis udråbt som en Apple Up Next artist og spillede udsolgte turnéer i USA og hjemlandet Australien. Siden da er det kun gået en vej for den australske singer/songwriter, som bliver ved med at slynge hits ud af ærmet.

Dean Lewis har mere end 5,6 milliarder streams på Spotify – og her står hans største hit, ”Be Alright”, for mere end 1,2 milliard af de streams, mens også hits som ”Waves”, ”Half A Man”, ”Falling Up” og ”Hurtless” også ligger højt.

Derudover Dean Lewis solgt over 3,1 millioner ep’er og albums verden over.

Sidste koncert Dean Lewis spillede i Danmark var i november 2021, hvor han spillede en udsolgt koncert på RUST i København. Nu vender han tilbage og giver denne gang publikum mulighed for både at skråle med på “Half A Man”, ”Be Alright”, ”Hurtless” og alle de mange andre hits, når han spiller for udsolgte sale i Danmark i september 2022.

Billetsalget er startet via Posten.

Del artikel

Andre læser også