Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vold og krænkelser: Nu melder kommunen ud om Agedrup Skole

Af Christina Frederiksen
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

I går skrev vi og andre medier om et brev, som over 100 forældre på Agedrup Skole havde sendt til forskellige myndigheder.

I brevet beskriver de en rå kultur blandt elever på skolen – og beskriver blandt andet episoder med vold og seksuelle krænkelser.

Det har nu fået Odense Kommune til at melde ud i kølvandet på modtagelsen af brevet.

Odense Kommune skriver:

“I går, mandag den 19.02.24, modtog Agedrup Skoles ledelse, Børn- og Ungeforvaltningen og Børn- og Ungeudvalgets medlemmer et bekymringsbrev fra over 100 forældre på Agedrup Skole.

Brevet indeholder beskrivelser af elever og forældres oplevelser med bekymrende adfærd fra nogle elever mod andre elever på Agedrup Skole.

Vi ser på henvendelsen med stor alvor, da vores skoler skal være gode og tillidsvækkende for både børn, forældre og medarbejdere.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at danne os et overblik over de rejste kritikpunkter, hvordan der er handlet på de konkrete punkter samt ikke mindst hvilke handlinger, der skal ske i den kommende tid.

Vi er også ved at danne os et overblik over, hvorvidt der er tale om enkeltstående handlinger eller en mere generel kultur på skolen. Alt sammen for at kunne sætte ind med de rigtige handlinger. 

Agedrup Skole og Børn- og Ungeforvaltningen sikrer den nødvendige kommunikation til forældre, medarbejdere og elever. Samtidig sørger vi for løbende at inddrage og orientere relevante parter.

Desuden afholdes der et ekstraordinært møde i Børn- og Ungeudvalget torsdag eftermiddag i denne uge.

Børn- og Ungeforvaltningen har ikke yderligere kommentarer.”

Del artikel

Andre læser også