Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bil bragede ind i Netto: Nu søger politiet særligt vidne

Af Christina Frederiksen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Det var et helt surrealistisk uheld, der skete i Netto på Nyborgvej forleden.

En bil bragede ind i Netto og standsede først mellem kasse 1 og 2.

Men nu er der nyt i sagen.

Politiet leder nemlig efter et særligt vidne.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

Bilen, der blev ført af en 72-årig kvinde, kørte omkring middagstid tværs over Nyborgvej og ind gennem ruden i supermarkedet Netto. Fyns Politi har siden hændelsen arbejdet på at få belyst årsagen til uheldet.

Som led i efterforskningen har Fyns Politi bl.a. gennemset videoovervågning fra stedet, og her har man fået øje på en kunde, der er meget tæt på at blive ramt af bilen og sandsynligvis bliver ramt af noget plastik fra butikken.

Fyns Politi vil gerne i kontakt med denne kunde.

Er det dig eller en person du kender?

Kunden, som politiet gerne vil tale med, står på gerningstidspunktet for enden af kasselinjen og pakker sine varer efter netop at have betalt, da bilen kører gennem ruden.

Kunden beskrives som:

En ældre mand med gråt hår. Ca. 170 cm høj og lettere foroverbøjet. Han er iført mørke bukser, en karrygul trøje og en mørk jakke. Han bærer en sort skuldertasker og støtter sig til en grøn/turkis rollator.

Manden bedes kontakte Fyns Politi på 114.   Kunden betalte kontant, og har ikke været i butikken siden, hvorfor Fyns Politi ikke har kunnet finde frem til manden på anden vis.  

Hvis andre personer, der var i eller foran butikken på gerningstidspunktet, var tæt på at blive ramt i forbindelse med hændelsen, hører Fyns Politi også gerne fra dem.”

Del artikel

Andre læser også