Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny biludlejning i Odense

Af Redaktionen

Oscar Biludlejning kommer til Odense 

Dette indhold er sponsoreret 

Odense er uden tvivl en sand perle på Fyn, som både iboende odensegensere og turister har stor fornøjelse af at opleve. Byen er stor, og der kan nogle gange være være brug for et køretøj for at komme fra A til B. Netop her kan biludlejning komme ind i billedet.

Biludlejningsfirmaer er der mange af og tilbuddene og serviceniveauet kan ofte være svært at navigere i.  Måske lader du dig, ligesom mange andre, holde tilbage grundet bekymringer om benzinpriser, frygten for at beskadige køretøjet eller besværet ved at afhentning af den lejede bil. Hos Oscars Biludlejning gør de op med den hidtil herskende måde at leje biler på og har god service til billige priser for øje.

Mulighederne med en lejet bil

Hos Oscar Biludlejningen udlejes et bredt sortiment af køretøjer. Alt lige fra personbiler og trailere til flyttebiler og autocampere. Mulighederne med et lejet køretøj er altså mange, og kan dække ethvert behov du skulle stå med. Udlejningen af biler i Odense henvender sig blandt andet til den fastboende odenseaner, der har brug for en flyttevogn, en trailer eller andet til at klare praktisk arbejde i og omkring Odense. Men også turister, der har brug for en bil, eller sågar en minibus, til at transportere sig fra A til B både i Odense eller på resten af fyn, kan drage fordel af biludlejningen. Undgå stress og opnå større frihed på jeres ferie ved at leje, fremfor at være afhængig af den offentlige transport. 

Nem og fleksibel afhentning

Når du har lejet det rette køretøj på dit ønskede udlejningstidspunkt, er det bare at hente bilen på et af de to udlejningssteder i Odense. Med de to afdelinger på hhv. Grønlandsgade 18 5000 Odense C og Grønnevangen 56-58 5210 Odense NV, vil der med garanti være en afdeling tæt på dig, og du kan dermed udnytte lejeperioden til fulde. Derudover findes der over 95 andre afdelinger landet over. 

Priser hvor alle kan være med 

Hos Oscars Biludlejning er målet, at det både skal være fordelagtigt at leje en bil eller et andet køretøj i en kortere periode, men ligeledes ved et længere lejemål af dit ønskede køretøj. Derfor kan du sikres priser helt ned på 249,- pr. dag, hvis du står og mangler en bil en enkelt dag, men ligeledes abonnementpriser fra blot 99,- pr. dag i lejeperioder på minimum 28 sammenhængende dage. Dermed sikres priser den enkelte kundes behov. 

Når du har læst denne artikel er du med sikkerhed blevet klogere på fordelene ved leje af bil eller et andet køretøj. Om du er iboende i Odense eller kommer der til som turist findes de køretøjer du har brug for hos Oscar Biludlejning – og ikke mindst til den pris der er mest fordelagtig for lige netop dine behov. Med de to udlejningssteder i henholdsvis Odense C og Odense NV er også afhentningen af dit ønskede køretøj fleksibel og du kan benytte lejeperioden fuldt ud.

Del artikel

Andre læser også