Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny burgerbar til Odense: Kæmpe københavnerhit åbner i Vestergade

Af Morten Hopballe

Fornylig skrev Politiken: “Uforskammet god burger” og “Jagger er sådan en burgerbar, man ellers kun kan drømme om” og gav “Jagger Fast Food” seks hjerter af seks mulige. Nu kan Odense som den første by uden for København snart byde velkommen til “Jagger Fast Food”, der med stor succes har fem restauranter i hovedstaden.

Bag “Jagger Fast Food” står Míchelin-kokken Rasmus Oubæk, der åbner Odenses nye fast-food paradis i Vestergade 5 lige ved siden af byens rådhus. Dermed bliver den nye burgerbar naboer til populære steder som “Lagkagehuset”, “Me Streetfood”, “Den Lille Smalle”, “MASH”, “Hereford Beefstouw” og “Bryggeriet”. Det fortæller Barfoed Group, der udlejer lokalerne til den kendte Michelin-kok, der har så hæderkronede restauranter som “Kommandanten”, “Oubæk”, “Retour”, “Pluto”, “Gorilla” og MASH stående på cv’et.

“Jagger Fast Food” er et kæmpe hit i København, hvor kæden har fem restauranter – mens flere efter sigende er på vej. “Jagger Fast Food” serverer burgere, hot dogs, fried chicken, shakes og meget mere – det hele i den bedste kvalitet og til yderst overkommelige priser; hvilket måske også er en del af forklaringen på succesen.

Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, siger::

”Vi er naturligvis glade og stolte af, at det endnu engang er lykkedes os at tiltrække et af restaurationsbranchens største navne og bedste koncepter til Odense City. Vi investerer også en del i ombygningen, men lærte “Jagger” at kende fra en af vores ejendomme på Falkonér Alle i København, hvor vi så den store styrke og succés i deres koncept, og derfor har jeg arbejdet længe på at få dem til Odense – det er dygtige branchefolk, der har min største respekt.”

 

 

Ombygningen af Vestergade 5 starter ifølge Frederik Barfoed med det samme, og den nye restaurant forventer at åbne senest 1. april 2018.

Du kan læse mere om “Jagger Fast Food” her.

Del artikel

Andre læser også