MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny festival i Odense: Fokus på arkitektur og identitet

Af Redaktionen

Vi omgiver os hver dag med Odenses unikke arkitektur. Men er arkitekturen noget, som vi lægger mærke til? Er vi stolte af den? Og hvordan påvirker den os?

Disse spørgsmål bliver måske besvaret på Odenses nye festival, Odense Architecture Festival, som afholdes fra den 5.-11. maj.

Byvandringer, oplæg og filmvisning

Festivalen udforsker, hvordan arkitekturen præger vores liv og vores verden. Arkitektur er ikke bare mursten, rum og rammer. Den er sanselig, kropslig og social. Derfor sætter den nye festival fokus på, hvordan arkitekturens påvirker os, som bor i Odense, og hvordan vi påvirker arkitekturen.

Festivalen skal være med til skabe dialog om Odenses forvandling og øge byens stolthed. Det kommer til at foregå gennem byvandringer, oplæg og filmvisning om arkitekturens æstetik, funktion og identitet.

Programmet

Odense Architecture Festival tager dig med på en rejse rundt i Odenses arkitektur, hvor du kan blandt andet kan komme på byvandring med borgmesteren, opleve Dynamos cirkusforestilling på Siloøen, tage på skulpturvandring i Odense gader eller se film i Café Biografen eller under åben himmel i Vollsmose.

Se det fulde program for Odense Architecture Festival her.

Du kan tilmelde dig de enkelte arrangementer her, og de fleste af arrangementerne er gratis.

Festivalen er arrangeret i et samarbejde mellem Copenhagen Architecture Festival og Odense Kommune. Copenhagen Architecture Festival byder på  mere end 220 arkitekturevents i København, Aarhus, Aalborg og nu også Odense.

Del artikel

Seneste nyt