ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny gourmet- og delikatessebutik til Odense: Unikt sortiment

Af Betina Vestergård Jepsen
Arkadens Delí vil bl.a. servere italienske ispinde fra Olufs is.
Arkadens Delí vil bl.a. servere italienske ispinde fra Olufs is.

Når Arkaden Food Market åbner fredag den 8. december, får Odense også en ny gourmet- og delikatessebutik, som vil sælge råvarer, man ikke finder andre steder i Odense.

Navnet på delikatessebutikken er Arkadens Delí, som byder på en masse lækre specialiteter.

Brænder for lækre råvarer

Bag Arkadens Delí står veninderne Lene Larsen og Lone Hanfgarn, som begge brænder for maden og de lækre råvarer.

Der vil være noget for enhver smag:

“Vi vil bestræbe os efter at tilbyde delikatesser i mange afskygninger, som man ikke kan få alle steder. Til den søde tand vil vi f.eks. servere italienske ispinde fra Olufs is samt chokoladespecialiteter fra Anker Chokolade, der er en nystartet chokoladeforretning i København,” siger Lene Larsen til MigogOdense, og hun fortsætter:

“Arkadens Delí kommer også til at tilbyde lækre oste, spansk og italiensk charcuteri af bedste kvalitet, friske oliven, kompotter, nødder og marmelade. Desuden får vi kød fra Nr. Søby Kød og fra det økologiske principlandbrug Steensgaard, som er en garanti for, at dyrene har haft det godt, samt at kvaliteten er i top.”

Men det er ikke kun madvarer, man kan købe hos Arkaden Delí. De vil nemlig også sælge kvalitetsdrikkevarer som vin og spiritus fra H.J.Hansen, spændende øl fra Bøgedahl Brew og lækre økologiske sodavand fra Anton. Derudover kan man købe kvalitets-te fra Teministeriet og friskmalet kaffe fra Te og Kaffespecialisten samt fra det lokale økologiske risteri Holy Bean. 

Tag det med hjem, eller nyd det i Arkaden

Det er muligt at købe delikatesserne med hjem, men Arkadens Delí tilbyder også, at man kan nyde deres lækre charcuteritallerken i Arkaden Food Markets hyggelige omgivelser:

“Indholdet af vores charcuteritallerken vil variere alt efter, hvad der er sæson for, samt hvad vi løbende finder af spændende delikatesser. Men den vil bestå af udvalgte oste og charcuteri med brød og forskelligt tilbehør som f.eks. pesto, kompot, oliven og nødder,” fortæller Lene Larsen.

Få gode råd og vejledning

Lene og Lones interesse for madlavning vil komme butikkens gæster til gode, for de vil nemlig stå klar med opskrifter og gode råd og vejledning til, hvordan man kan anvende deres produkter derhjemme.

Og så har de deres eget olie og balsamico tapperi, hvor man har mulighed for at få genfyldt sin flaske samt smage på de forskellige varianter.

Arkadens Delí vil desuden altid have et stort udvalg af gavekurve til forskellige priser.

Del artikel

Seneste nyt