MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny isbutik i Vestergade: Første sted i Odense med Bubble Waffles

Af Betina Vestergård Jepsen

Nu kommer den nok mest instagramvenlige is – Bubble Waffles – endelig til Odense!

De lækre Bubble Waffles er meget populære i København, hvor isbutikken Munchies var de første til at introducere konceptet, men nu kan du snart få dem i den nye isbutik Vaffl, som åbner i Vestergade 44 lige overfor Mammas Pizzaria.

Bubble Waffles – bløde og knasende på samme tid

En Bubble Waffle er en kæmpestor vaffel, som laves i et specielt vaffeljern og herefter formes som et kræmmerhus, der kan fyldes med is og alverdens lækkerier som f.eks. frugtsalat og chokolade.

Den adskiller sig fra den traditionelle gammeldags isvaffel ved, at den er både blød og knasende på samme tid, og så er den ikke så tør. Navnet kommer af, at vaflen består af en masse små bobler, som den får pga. det specielle vaffeljern.

Is for enhver smag

De lækre Bubble Waffles skal naturligvis fyldes med en masse lækker is, og selvom Vaffl stadig er ved at få de sidste detaljer på plads i forhold til leverandører osv., tør de godt love, at der bliver en masse forskelligt at vælge imellem. Vaffl vil f.eks. tilbyde både vegansk is, økologisk is, sorbet og naturligvis almindelig, traditionel flødeis.

Stick Waffles med alverdens toppings

Udover at servere Bubble Waffles vil Vaffl også servere forskellige lækre milkshakes og såkaldte Stick Waffles, som er en hjemmelavet vaffel på en pind, der er dyppet i f.eks. chokolade, karamel, nutella og diverse slags toppings.

Hos Vaffl kommer du til at kunne vælge imellem en masse forskellige slags toppings i topkvalitet lavet på eksklusive råvarer.

Vaffl siger til MigogOdense, at de regner med at åbne i midten af maj, hvor der vil være gratis is. Du kan løbende følge med på Vaffls Facebookside for mere information om den præcise åbningsdato.

Del artikel

Seneste nyt