Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Living-butik slår dørene op: Nadia vil gøre kendt gade til byens “vintage-gade”

Af Christina Frederiksen

Hun elsker porcelæn og glas.

Især elsker hun alle de klassiske stel og glas fra Royal Copenhagen og Holmegaard.

Så meget, at hun i flere år har opkøbt dødsboer og besøgt loppemarkeder til den helt store guldmedalje for at få fingre i alle de bedste, flotteste og mest specielle eksemplarer fra de kendte mærker.

Det kommer nu odenseanerne til gode.

Jeg kunne godt tænke mig at gøre Nørregade til Odenses “vintage-antik-gade”. Lidt ligesom, at Ny Vestergade er blevet Odenses galleri-gade. Det kunne være fedt, hvis Nørregade blev stedet, man går hen, hvis man vil købe antikviteter og vintage.

Nadia Lyngholm, Lyngholm Living

Nadia Lyngholm åbner nemlig lige om lidt egen butik i Nørregade 30, Lyngholm Living, hvor hun forhandler alt det bedste inden for vintage-stel og -porcelæn.

Og desuden en masse grønne planter, blomster og gode værtindegaver.

“Man kan få glas, vaser, lysestager, kaffestel, blomster, planter, vin og anderledes gavekurve i min butik. Det meste er vintage-ting, men jeg har også nye varer. Dog kun kvalitetsvarer, der ikke er masseproduceret. For eksempel mundblæste glas,” siger Nadia Lyngholm.

Lyngholm Living åbner i Nørregade 30.
Det er især porcelæn fra Royal Copenhagen, der er i høj kurs hos Lyngholm Living.

Køber gerne selv

Beliggenheden i Nørregade er på ingen måde tilfældig. Hun elsker den hyggelige gade, hvor der i forvejen ligger flere antik- og vintagebutikker.

“Jeg kunne godt tænke mig at gøre Nørregade til Odenses “vintage-antik-gade”. Lidt ligesom, at Ny Vestergade er blevet Odenses galleri-gade. Det kunne være fedt, hvis Nørregade blev stedet, man går hen, hvis man vil købe antikviteter og vintage,” siger Nadia Lyngholm.

Blomster og planter bliver også en vigtig del af varesortimentet.

Hos Lyngholm Living kan man finde varer i alle prisklasser. Og man vil også kunne få hjælp, hvis man leder efter en helt særlig porcelænsfigur eller krystalglas.

“Jeg har hørt fra mine opkøbere, at kongelige porcelænsfigurer er blevet meget populære. Dem er der mange unge, der godt kan lide. Så hvis man for eksempel er på udkig efter en særlig figur, kan jeg prøve at se, om jeg kan skaffe den for kunden,” siger Nadia Lyngholm, der også gerne selv vil gøre et godt køb.

“Hvis en kunde har noget unikt, som han eller hun gerne vil sælge, så vil jeg gerne købe,” siger Nadia Lyngholm.

Lyngholm Living åbner 2. september klokken 12. Fredag og lørdag vil der være musik og lidt godt at drikke i forbindelse med åbnings-weekenden.

Der vil være åbent i Lyngholm Living tirsdag-lørdag.

Og Lyngholm Living arbejder også på at få en webshop op at køre.

Del artikel

Andre læser også