MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny lokalplan i høring: Udvidelse af Tarup Center og biograf i højden måske på vej

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Tarup Center.
Foto: Tarup Center.

Tarup Center i det nordvestlige Odense ønsker at udvide med yderligere butiks- og serviceareal, restauranter, caféer, fitnesscenter, hotel, kontorer og en biograf i højden. Men før den drøm kan blive en realitet, skal den nye lokalplan igennem en høring i de kommende uger. Det skriver Fyens Stiftstidende. 

Biograf i højden

Tarup Center har planer om at åbne en biograf på 3. og 4. etage på hjørnet af Rismarksvej og Rugårdsvej. Og ifølge Tarup Centers ejer Karsten Bill Rasmussen er begge de to store biografudbydere i Odense – Cinemaxx og BioCity – interesserede i at åbne i centret.

Ønsker at udvide hele centret

Tarup Center ønsker at udvide med 2285 kvadratmeter, så centeret i alt bliver på 13.875 kvadratmeter, men ifølge Karsten Bill Rasmussen er det alene grundplanen, da etagerne i højden ikke er regnet med her.

Tarup Centers eksisterende lejemål forbliver, som de er nu, men bag udvidelsen ligger et ønske om større butikker i Tarup Center:

“Centret mangler store butikker, der kan trække kunder til specialforretningerne. Jeg vil gerne have en stor tøjbutik, Jysk eller en stor sportsforretning – for eksempel en forretning som Stadium. Det sidste kunne jeg rigtig godt tænke mig,” siger ejer Karsten Bill Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

Håber på café eller restaurant

Ifølge Karsten Bill Rasmussen arbejder Tarup Center på at få en café ind i de lokaler, der tidligere husede Danske Bank. Men en restaurant kunne også være en mulighed enten i de eksisterende eller nye lokaler.

Lokalplanen for den ventede udvidelse er for nylig sendt i høring, og den forventes at være færdigbehandlet op til sommerferien. Byggeriet forventes derefter påbegyndt i efteråret 2018 og afsluttet et år senere.

Seneste nyt