Ny madbod i Storms Pakhus: Lækre flæskestegs- og ribbenstegsburgere.

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Foto: GriS.
Foto: GriS.

I dag åbner en ny bod i Storms Pakhus kl. 15.

Der er tale om GriS, som serverer lækre flæskestegs- og ribbenstegsburgere.

Fokus på dyrevelfærd

Hos GriS arbejder de ud fra princippet om “fra jord til bord”, og de går meget op i dyrevelfærd og økologi. På deres Facebookside skriver de:

“Kom forbi og smag, hvordan rigtigt kød skal smage! Kød der kommer fra en glad GriS, der har haft det godt!”

Fra IT-branchen til Storms

Thomas Nielsen, som står bag GriS har taget et vildt karriereskift. På Storms Pakhus’ Facebookside skriver de:

“Til en start byder han på to burgere, som får ethvert økologisk frilandsgris-hjerte til at slå en ekstra gang. Åbningen er ikke kun en professionel milepæl for Thomas Nielsen men også et karriereskift, idet Thomas efter næsten 30 år skifter IT-branchen ud til fordel for livet som restauratør og stadeholder i Storms Pakhus.”

Foto: Storms Pakhus.