Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny mulighed for at sælge din bolig med en lokal mægler fra Odense for 12.500 kr.

Af Redaktionen

Der findes flere forskellige måder hvorpå du nemmere kan få solgt din bolig. Mange kender dog kun de traditionelle mæglere, eller har hørt at man selv kan sælge sin bolig. Der er dog et helt nyt alternativ til begge – det nye ejendomsmæglerfirma Brikk. Brikk tilbyder deres kunder en helt unik pakke, når det kommer til boligsalg som garanterer en fast lav pris på salæret, lokale mæglere og en innovativ tilgang til boligsalget som gør at langt flere købere ser din bolig. Derudover har Brikk behjælpelige specialister placeret rundt omkring i Danmark, heriblandt en lokal mægler i Odense. Sælg din bolig i Odense for 12.500 kr med lokal mægler og A-Z service og læs mere om ejendomsmæglerbranchen på brikk.dk

To pakkeløsninger

Hvis du vælger en specialist fra Brikk til dit næste boligkøb, skal du vælge én af de to pakkeløsninger fra Brikk., en til 12.500 kr., hvor du selv åbner døren for fremvisninger og en til 19.500 kr. hvor din lokale mægler fremviser din bolig. I begge pakker garanterer Brikk  dog, at du modtager en A-Z service og ekspertise fra en lokal mægler. Ydermere står Brikk for sagsbehandlinger, udførelse af dokumenter, forhandlinger og alt det andet praktiske som traditionelle mæglere også står for. Det understreges dog, at du, ved at vælge Brikk, får langt mere for et langt lavere ejendomsmæglersalær. 

De grundlæggende forskel hvis du vælger Brikk som ejendomsmægler

  • Langt lavere pris for at sælge
  • Udover standard visninger på Boligsiden og Boliga, får man skræddersyede digitale kampagner der gør at langt flere købere ser din bolig
  • Fuld gennemsigtighed i forhold til prisen 
  • Langt mere gennemsigtighed i salget igennem Brikk Hub, som er et kontrolcenter hvor man kan følge langt bedre med i boligsalget.

 

Erfarne ejendomsmæglere fremfor lørdagsafløsere 

Hos Brikk får du hjælp til dit næste boligkøb og -salg, fra kompetente og skarpe specialister inden for ejendomsbranchen.  I Brikk ansættes der kun folk, som kender deres område fuldstændig, for at sikre det bedste grundlag for et godt boligsalg, dette gælder også i Odense hvor Brikks ledende ejendomsmægler har mere end 15 års erfaring. Brikk har ingen lørdagsafløsere, men kun specialister der repræsenterer din bolig på bedst mulige måde.

Del artikel

Andre læser også