MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig til foråret: Ny restaurant og vinbar åbner i Odense

Af Christina Frederiksen

Odenseanerne elsker at gå ud at spise.

Og til foråret åbner en ny spændende restaurant midt i Odense.

Det er restauranten og vinbaren, Seyer, der slår dørene op på Flakhaven i Druen & Bønnens tidligere lokale.

“Vi åbner i foråret 2025 – et sted med sjæl og historie.

Seyer et sted, som er skabt med nysgerrighed, passion og en utrættelig jagt på det unikke,” står der på en besked i vinduet på Flakhaven.

Bag Seyer står Claus Fernandez Jørgensen og Per Kristian Granli, der begge kommer fra MASH som henholdsvis køkkenchef og restaurantchef.

“Vi har forenet erfaring og lysten til at nytænke for at skabe et sted, hvor høj kvalitet, rimelige priser og personlig service går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde jer velkommen,” lyder det på teksten i vinduet, der er underskrevet Claus og Per.

Og ja, Seyer bliver næsten-nabo med MASH, hvor de to kommende restauratører altså kommer fra. MASH ligger nemlig i Vestergade 11, hvor Seyer åbner i nummer 15.

Fyens.dk har talt med Per Kristian Granli, der af hensyn til sin nuværende arbejdsgiver gerne vil vente til februar med at løfte sløret for de nærmere detaljer om den nye restaurant.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien