MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny salat- og sandwichbar åbner i morgen: Byder på gratis fadøl og smagsprøver

Af Betina Vestergård Jepsen

I morgen åbner en ny salat- og sandwichbar i Odense centrum – og du er inviteret med til åbningsfesten. Stedet hedder Good2Go, og det er brødrene Mathias og Anders Markussen, der står bag – men det er deres søster Camilla Markussen, som skal drive stedet sammen med to deltidsansatte.

Odense har manglet sådan et sted

De to brødre fik idéen til at starte deres egen salat- og sandwichbar op i Odense, fordi de mener, Odense mangler sådan et sted:

”Vi er tømrere og har været selvstændige i to år. Vi arbejder meget i København, og når vi er i København og arbejde, så er der bare meget bedre udvalg end i Odense. Det er næsten lige meget, hvilket hjørne du kigger på, så kan du få en eller anden lækker sandwich eller juice i stedet for en masse junkfood, hvor du er sulten en time efter. Vi har bare følt, det har manglet rigtigt meget i Odense, og derfor har vi valgt at starte op her”, fortæller Mathias og Anders.

Lækker og sund hjemmelavet mad

”Konceptet er, at det skal være lækkert, sundt og bestå af gode råvarer, og så er det hele hjemmelavet. Brødet får vi f.eks. fra Bager Wendorff, så der er ikke noget med frysebrød hos os. Det skal gerne være lækkert, når man kommer herind, i stedet for det bare bliver pomfritter og cola”, fortæller brødrene.

Og Good2Go har et stort udvalg på menuen:

”Vi tilbyder både sandwiches, 6-9 slags salater, bruschetta, tortillapandekager, forskellige slags brød, økologiske sodavand og 10 forskellige slags hjemmelavet juice og smoothies. Der bliver lidt for alle”, fortæller Mathias og Anders.

Gratis smagsprøver og fadøl på åbningsdagen

I morgen kl. 12-16 er du inviteret til åbningsfest hos Good2Go.

”Vi langer op med gratis smagsprøver i form af to forskellige parmaskinker, serranoskinke, kogt skinke, hjemmelavet pesto, oliventapenade, artiskokcreme, dressing, oste og salater. Og så serverer vi gratis fadøl. Vi håber på at se en masse sultne folk”, fortæller brødrene.

Good2Go ligger i Nørregade 56.

Del artikel

Andre læser også