ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny stor butikskæde kommer til Odense: Åbner i morgen i centrum

Af Morten Hopballe
Butikschef Lars Petas Rasmussen inviterer til åbningsfest i VÆRSGO i morgen fra kl. 9.30.
Butikschef Lars Petas Rasmussen inviterer til åbningsfest i VÆRSGO i morgen fra kl. 9.30.

I sidste uge slog Danmarks nye livsstilskæde, VÆRSGO, dørene op i 20 butikker landet over.

Nu åbner kæden også i Odense, hvor VÆRSGO inviterer til åbningsfest i morgen.

VÆRSGO har ovetaget de lokaler i Kongensgade, hvor Kop & Kande tidligere havde hjemme, og butikschef Lars Petas Rasmussen glæder sig til at byde odenseanerne indenfor i den nye butik, der skal inspirere til madlavning, design og boligindretning:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at slå dørene op i Kongensgade. Det bliver spændende at være med til at starte en helt ny livsstilskæde op,” siger Lars Petas Rasmussen, der blev udlært i Inspiration i Rosengårdscentret i 1999.

Fokus på lokale behov

Ambitionen for VÆRSGO er at blive en ny, frisk destination for alle, der går op i madlavning, design og boligindretning. Kæden vil forene den gode isenkræmmer med den lækre designbutik og den fristende gavebutik, og i butikkerne skal man kunne købe både gaver, gastronomi og godt design, men også hverdagsluksus, selvforkælelse og gode basisvarer.

VÆRSGO vil fokusere på det nære og lytte til de behov, der er lokalt. Derfor vil den enkelte butikschef også få et større ansvar og råderum i forhold til produkterne i butikken og i forhold til markedsføringen.

Det betyder blandt andet, at sortimentet vil være lokalt tilpasset, så der både kan være hotte, upcoming brands og mere lokale produkter alt efter, hvad der er behov for i området.

Ny vinkel på isenkræmmerbranchen

Og Lars Petas Rasmussen har nogle klare tanker om, hvad det er, VÆRSGO skal gøre anderledes:

“VÆRSGO skal give en helt ny vinkel på isenkræmmerbranchen. Butikkerne skal være anderledes og mere indbydende end isenkræmmerkæder, som vi kender. Her skal gæsterne have lyst til at komme, fordi de får noget nyt fra gang til gang – og fordi vi opfylder deres ønsker og behov.

Hvis kunderne i Odense efterspørger specielle varer, har vi friheden til at sælge dem i butikken. Og endelig skal vi have fokus på høj faglighed og ordentlig service,” siger han.

Der holdes åbningsfest i VÆRSGO Odense torsdag 9. november fra kl. 9.30. Her vil der være stærke kø-tilbud, smagsprøver fra VÆRSGO’s leverandører og masser af andre gode åbningstilbud.

Del artikel

Andre læser også