Ny Tattooshop i Odense: The Phoenix Ink åbner på lørdag

Skrevet af: Redaktionen

Hvis det er ved at være tid til din næste eller måske første tatovering, så er der masser af tattoosaloner at vælge imellem i Odense.

Men nu melder Odenses nyeste tattooshop sig på banen.

På lørdag åbner dørene for tattooshoppen The Phoenix Ink i Lottrups Gård. Tattooshoppen er drevet af ægteparret Freja og Charly Phoenix, som tilsammen har over 15 års erfaring i branchen, og som begge tidligere har arbejdet som tatovører i Odense.

Nu starter de deres egen forretning.

”Vi ville prøve noget nyt og besluttede os for at skabe en anderledes tattooshop. Et hyggeligt sted, hvor man føler sig hjemme. En tatovering er nemlig noget, som man udvikler sammen med kunden. Derfor er der vigtigt, at skabe trygge og hyggelige rammer for det fælles projekt,” siger Charly Phoenix og tilføjer:

”Vi har valgt at lave en type forretning, som ligger mere tilbagetrukket. Vi har ikke så mange kunder, som kommer ind fra gaden, fordi vi booker vores kunder online. Det betyder, at vi har mere ro til at være der for den enkelte kunde. Det giver et mere stressfrit miljø.”

 

Prisbelønnet tatovør

Charly Phoenix har vundet flere internationale priser for sine kunstværker. Blandt andet ved Stockholm Ink Bash, Tattoo Convention Vienna i Østrig og et par priser i Berlin. Det betyder mange rejser og inspirerende møder med andre kunstnere.

”Både Freja og jeg rejser meget rundt i verden, og vi har derfor et stort netværk af internationale tatovører, som vil komme og gæste ved The Phoenix Ink. Det er en god måde at tilføre shoppen noget inspiration og kreativitet udefra,” siger Charly Phoenix.

Stedet

Lottrups Gård er ikke en tilfældig adresse for den nye tattooshop, men er valgt på baggrund af stedets historie og charme.

”Placering på Lottrups Gård betyder meget for os, fordi det er et af Odenses historiske bygninger. Det er et bindingsværkshus med stråtag, bjælker og lavt til loftet.

På den måde er stedet anderledes end mange andre tattoosaloner, netop fordi det ikke minder om en salon. Og så har stedet en unik, hjemmelig og hyggelig stemning,” siger Charly Phoenix og tilføjer:

”Lottrups Gård ligger utroligt centralt i Odense som en oase og en tidslomme fyldt med sjæl og historie, hvilket er med til at fordre vores kreativitet.”

Efter 6 måneders arbejde er The Phoenix Ink endelig klar, og det fejrer ægteparret med en åbningsreception på lørdag klokken 12.00 til 18.00. Så kom forbi og drik en kop kaffe eller en kold øl, og tag en snak med tatovørerne om din fremtidige tatovering.

Læs mere om The Phoenix Ink her og få inspiration til din tatovering.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00