Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Uno-X åbner i Odense: Fejrer med stor rabat på benzin

Af Christina Frederiksen
Foto: PR
Foto: PR

I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at Uno-X ville overtage 57 servicestationer efter Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC (Shell) udløb.

Nu er Uno-X flyttet ind i Odense, hvor bilister kan se frem til Uno-X’ gule farve sammen med 7-Eleven. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Næsbyvej 51 i Odense. 

Åbningen af den nye Uno-X station markeres finder sted onsdag den 17. april, hvor der mellem kl. 15-18 vil være en krones rabat på brændstof. Samtidig vil der være 50% på bilvask 14 dage frem, samt gratis kaffe i forbindelse med bilvask.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye Uno-X station i Odense:

“Vi glæder os til samarbejdet med 7-Eleven, hvor vores største fokus uden tvivl vil være at gøre det nemt at være kunde hos Uno-X.

Med vores enkle løsninger og 7-Elevens velkendte udbud af diverse mad- og drikkevarer samt høje service i butikken er der allerede skabt et godt grundlag.

Vi tilbyder selvfølgelig også benzin, vask og opladning til vores kunder og uanset behovet vil Uno-X være med til at værne og udvikle fremtidens mobilitet.”

Vaskenøglen kan fortsat bruges

Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen.

På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

“Vi har set frem til at lancere partnerskabet med Uno-X og glæder os til at byde forhåbentlig rigtig mange glade kunder velkommen i vores butik.

Vi kan mærke, at kunderne sætter pris på vores service, det store udvalg af drikkevarer, bageri og lækker mad, som er nem at tage med på farten.

Vi håber, at det nye enkle brændstof-koncept vil gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark, som er en del af Reitan Retail. 

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer.

Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde.

Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommeren.

Del artikel

Andre læser også