Ny vinbutik i byen: Bichel Vin giver vinen til en gourmetaften

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Bichel Vine
Foto: Bichel Vine

Den nyåbnede vinhandel, Bichel Vine, i Nørregade 29, har fået en forrygende god start i Odense.

Der er allerede skabt flere relationer. En af dem er Restaurant Oluf Bagers Gaard.

Torsdag den 15. november klokken 18.30 er der en winemakers dinner med Matteo fra Luigi Giordano, hvor du smager 5 vine og spiser tre retter mad og efterfølgende kaffe/te.

Barbaresco rykker i de her år

Barbaresco er efterhånden ved at komme tæt på niveau med storebroderen, Barolo.

Det er ikke mindst klimaændringerne, som gør det, og at den nye generation i Barbaresco rykker for vildt.

De vil noget nyt og mere. Barolo er prismæssigt på vej op i skyerne. De bedste Baroloer har jo skyhøje priser i dag.

Derfor er Barbaresco ofte et bedre køb, hvor du får meget mere vin for pengene.

Uhørt billigt for en gourmetmiddag med vin

3 retter med 5 vine samt kaffe – normalprisen er 795 kroner. Ved køb af 2 pladser er prisen 1.000 kroner. Altså 500 kroner per person.

Flere af de vine, du kommer til at smage, vil koste omkring 1.000 kroner på en restaurant.

Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine vil hellere end gerne bruge sine markedsføringskroner på, at kunderne kan smage vinene – og det er noget, som kendetegner Bichel Vine.

De er yderst gavmilde med gratis smagsprøver.

Matteo fra Luigi Giordano kommer til Odense

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco.

Firmaet er grundlagt i 1930’erne og allerede i 1960 begyndte man at lave vin under egen etiket.

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, blandt andet Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Du vil inden middagen have mulighed for at smage vinen sammen med Matteo.

Fremtiden tilhører de generøse

Bichel Vine har i mange år fulgt grundlæggeren, Gunnar Steen Jakobsens motto om, at fremtiden tilhører de generøse, hvorfor Gunnar Steen Jakobsen gennem mange år har inviteret til gratis smagninger.

Selvom det er over to år siden Gunnar Steen Jakobsen døde, så fortsætter den generøsitet.

I dag er det en selvfølge, at man kan smage på det, man køber, inden man køber det.

Noget, som ellers er sjældent i dagens Danmark.

I øvrigt er der nu her fredag den 9. november gratis Caviar og 21 år gammel Champagne i forretningen i Odense.

Her vil du kunne få rådgivning om alle vinene, samt hvad du kan servere til vinene.

Du kan læse mere om gourmet-middagen her