Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Volkswagen- og Skoda Servicepartner: Har en helt unik ekstra service

Af Betina Vestergård Jepsen
LB Bilcenter på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ.
LB Bilcenter på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ.

Hvis du har en Volkswagen eller Skoda, så har vi gode nyheder! Nu har Odense SØ nemlig fået en Volkswagen- og Skoda Servicepartner.

Der er tale om Odenses nye bilcenter LB Bilcenter, som også forhandler nye Suzuki- og Mitsubishibiler samt brugte biler af alle mærke. Derudover har de et Suzuki- og Mitsubishiværksted på samme adresse.

Forrygende start i Odense

LB Bilcenter slog dørene op for første gang i januar, og de har fået en forrygende start:

”Vi har fået en rigtig god start, og vi får nye kunder hver uge både i selve butikken og i værkstedet. Det er især salget af vores nye biler, som vi har oplevet en stor interesse for, men det går også godt med salget af brugte biler,” fortæller Lars Lykke, som er indehaver af LB Bilcenter.

Fra Middelfart til Odense

LB Bilcenter har oprindeligt ligget i Middelfart under navnet Carepoint, men efter seks år i Middelfart valgte Lars Lykke at rykke teltpælene op og flytte butikken til Odense under det nye navn LB Bilcenter. Bilcentret er opkaldt efter Lars og hans hustru Bettina.

”Vi valgte at rykke butikken til Odense, fordi vi har rigtig mange kunder i Odense, og fordi vi manglede plads,” fortæller Lars.

Og bilcentret har i den grad fået mere plads. De nye lokaler rummer hele 2700 kvadratmeter.

En unik service

Uanset om der er tale om gamle kunder fra Middelfart eller nye kunder i Odense, så henter og bringer LB Bilcenter deres kunders biler ganske gratis. Denne service er en del af den helhedsoplevelse, som bilcentret ønsker at skabe for deres kunder:

“Hos os får kunderne en oplevelse, som de ikke er vant til. Vi tilbyder en unik service og rådgivning i deres øjenhøjde, og vi går meget langt for at sikre dem den bedste oplevelse hver gang.

Blandt andet derfor giver vi 18% rabat på hele værkstedsregningen ved service eller almindelig reparation af kundernes Volkswagen frem til den 22. juni 2018,” fortæller indehaver Lars Lykke.

Har du endnu ikke besøgt LB Bilcenter? Så slå et smut forbi dem på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ.

Del artikel

Andre læser også