MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyd et godt glas rom i den kolde tid

Af Annoncør

Der er ikke noget hyggeligere end at sidde indenfor med nogle gode venner, mens det er koldt og mørkt udenfor. Her i juletiden er det tid til at samles og hygge sig og prøve at glemme al stressen for en stund, og der er ikke ret mange måder der er bedre at stresse af på end ved at drikke et godt glas til noget god musik med sine bedste venner. Det er lidt forskelligt hvad folk er til. Nogen er til Whisky, mens andre er til Gin eller Cognac, men hvis du og dine venner er blandt de mange danskere, som godt kan lide at prøve noget nyt ind imellem, så skulle i prøve at kaste jer over rommens forunderlige verden. Her finder i nemlig en spiritus der er helt unik og som kan byde på nogle kvaliteter og smage man ikke finder andre steder eller i andre typer spiritus. 

Prøv noget nyt 

Hvis du er en af de mange, som elsker at kaste sig over en ny type spiritus, men ikke nødvendigvis ved så meget om det, så kan du med fordel prøve at kaste dig ud i Rom. Rom er næsten til alle spiritus elskere, og behøves ikke blandes op med cola før den kan nydes. Hvis du ikke ved så meget om rom endnu, så kan du prøve at starte med en sikker flaske som for eksempel Diplomatico exclusiva. Her får du en behagelig rom, som vil passe til de fleste. Denne rom er en god flaske til dem, som endnu ikke ved så meget om rom, men gerne vil begynde at lære mere. Flasken er til at betale, men som alt andet af kvalitet, så koster den en smule mere end de billigste flasker nede u Brugsen. Du kan få en flaske Diplomatico exclusiva for omkring 350 kroner. Flasken er god både on the rocks og til cocktails, men man bør prøve den on the rocks, før man blander den op med andre ting!

Prøv noget nyt med dine venner 

Så hvis du og drenge elsker at få et glas whisky eller lignende her i den kolde tid, så kan du med fordel prøve at introducere dem til noget nyt. Med en rom som før nævnte, så vil du med garanti gøre indtryk og få dine venner til at drikke mere rom i fremtiden. Måske kan du endda starte en helt ny tradition i vennegruppen.

Del artikel

Andre læser også