Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med Lego?: TV 2 søger deltagere til en ny sæson Lego Masters

Af Michael Qureshi
PR-foto: TV 2
PR-foto: TV 2

Lego Masters er i fuld gang på TV 2, hvor forskellige par dyster om at være de vildeste til at bygge med klodser.

Men allerede nu søger TV 2 nye deltagere til en 2. sæson, hvor Danmarks mest fantasifulde og dygtige LEGO byggere skal findes.

“Elsker du at bygge med LEGO efter fri fantasi, og har du altid drømt om at have ubegrænsede LEGO klodser til rådighed, så selv det du troede var umuligt, nu er muligt at bygge? Så er det dig vi leder efter!

I LEGO MASTERS dyster man i par, men når du ansøger, skal du ansøge alene. Hvis du stiller op med en ven, kollega, søskende, bedstemor o.lign, så skal du udfylde, hvem du stiller op med senere i formularen. Den person, du evt. søger sammen med, skal også selv sende en ansøgning.

Hvis du ikke har en at stille op sammen med, så kan du sagtens ansøge alligevel, og vil blive sat sammen med en anden senere i castingforløbet,” skriver de.

Praktisk info:

 

Aldersgrænse: Du skal være fyldt 14 år i midten af september 2021.

– Casting til programmet vil foregå i København d. 7. og 8. august 2021. Hvis du bliver indkaldt til casting, skal du afsætte det meste af dagen.

– Der optages i studie i København og du skal afsætte 7 sammenhængende uger i perioden uge 38-48. Endelig periode følger.

De 8 par, der skal være med i programmerne, skal afsætte 4-5 dage i de første 2 uger. I de sidste 5 uger skal du beregne 4 dage pr. uge, afhængig af hvor langt i konkurrencen du kommer.

Du finder meget mere info her.

Del artikel

Andre læser også