MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye madboder i Storms: Populær burgerbar og fransk landkøkken

Af Betina Vestergård Jepsen

Siden Storms Pakhus åbnede 1. september, er det blevet en kæmpe succes. Og der sker hele tiden noget nyt. Nu kan vi fortælle, at hele to nye madboder åbner i pakhuset.

Populær burgerbar

Den første af de to nye madboder er den populære Burger Anarchy, der bl.a. har vundet Best of Odenses titel som årets burger to år i træk. Restaurantchefen på Burger Anarchy, Nikki Molnár, bekræfter overfor MigogOdense, at de åbner en bod i Storms Pakhus i slutningen af januar.

“Det bliver ikke det samme som restauranten, for det er jo streetfood lige som resten af Storms Pakhus. Jeg kan virkelig godt lide stedet, og folkene bag det, og jeg er sikker på, at vi kan lave god fastfood derovre,” siger ejer Darren Beetson til Fyens Stiftstidende.

Han tror ikke, det vil komme til at ramme restaurantens omsætning:

“Det er en anden form, det er mere som på en festival,” siger han til Fyens Stiftstidende.

Fransk landkøkken

Inden Burger Anarchy åbner Mr. Rustique The Saucerer, som allerede i morgen åbner en madbod i Storms Pakhus. Her kan man ifølge forvente fransk landkøkken med et twist:

“Hos Mr. Rustique The Saucerer kan du forvente fransk landkøkken med et personligt twist. Joel, som står bag boden, har boet 13 år i Luxemborg, hvor han henter store dele af sin gastronomiske inspiration fra. Og så er hans speciale god sovs.”

For at fejre åbningen får de 50 første, som køber en 2-retters aftenmenu i morgen, et værdibevis til en gratis frokostbolle. Den allerførste får også en Mr. Rustique t-shirt som vist på billedet nedenfor.

Mr. Rustique The Saucerer.
Foto: Storms Pakhus.