MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye navne til Tinderbox: Store kunstnere i vente i Tusindårsskoven

Af Redaktionen
Bastille er et af fire nye navne på Tinderbox-plakaten.
Bastille er et af fire nye navne på Tinderbox-plakaten.

Det er en stor uge for Tinderbox-fans. Først seks navne til den nye teltscene, så fem navne til Magicbox, og nu er der så blevet præsenteret fire navne til de store scener. Og gæsterne i Tusindårsskoven kan glæde sig til Bastille, Craig David, Editors og danske Scarlet Pleasure.

Store engelske stjerner

Engelske Bastille hitter lige nu med soundtrack-singlen ”World Gone Mad”, der udkom kun et år efter deres album ”Wild World” med deres hits ”Good Grief” og ”Send Them Off”. Albummet gik ikke overraskende nummer et i hjemlandet, som deres debutplade ”Bad Blood” gjorde det i 2013, så der er naturligvis store forventninger til kvintettens tredje album, der forventes at udkomme senere i år.

Man kan også roligt have store forventninger til den kommende koncert, hvor den karismatiske frontmand Dan Smith med garanti vil føre an i fællessang i Tusindårsskoven på kæmpehits som ”Pompeii” og ”Off the Night”.

Det kan man også godt tillade sig at have til Craig David, der har hittet både sammen med The Artful Dodger og som solist med klassikere som ”Fill Me In”, ”7 Days” og senest med ”I Know You” skrevet og indspillet sammen med Bastille.

For nogle år siden udvidede han dog sit repertoire med festkonceptet Craig David Presents TS5, hvor han optræder fast i Miami som både dj og vokalist. Craig David havde konceptet med til et udsolgt arrangement i København i 2016, og når det nu vender tilbage til Danmark, bliver det med fuld fokus på megahits og sommerstemning.

Engelske Editors introducerede sig selv med et brag med albummet ”The Back Room”. Singlen ”Munich” var P3’s Uundgåelige, og ”Blood”, ”Bullets” og ”All Sparks” sikrede et millionsalg af albummet. Dermed havde Editors slået sit navn fast, og det blev til en førsteplads på den engelske albumhitliste og en platinplade på udgivelsesdagen med albummet ”An End Has a Start”, og sange som ”Smokers Outside the Hospital Doors” og ”An End Has a Start” var globale hits.

Siden da har bandet scoret endnu en førsteplads med albummet ”In This Light and on This Evening” og taget deres mørke indierock verden rundt gentagende gange. Der kommer et nyt album i 2018, så der bliver både mulighed for at høre nyt samt at få et fantastisk genhør med de største hits.

Scarlet Pleasure vender tilbage

Sidste nye navn på plakaten er Scarlet Pleasure, der leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er R’n’B. Forrest i lydbilledet står Emil Golls dragende vokal og nordiske kølige udstråling, og med ham er rytmegruppen Joachim Dencker (trommer) og Alexander Malone (bas), som leverer en solid bund til den lyse vokal.

Trioens bagkatalog har kurs mod 55 millioner streams på Spotify alene, og fra ”Windy” og ”The Strip” over ”Heat” og ”Casual” frem til ”Deja Vu” og ”Limbo” har Scarlet Pleasure oplevet også at blive et særdeles populært navn på de danske radiobølger, men også på scenerne har de gang på gang bevist, at deres medrivende pop kan sætte gang i enhver fest. Det kunne man opleve på Tinderbox i 2016, og det ser vi frem til at opleve igen i år.

32 navne er klar

Med de fire nye navne til Tinderbox er der nu i alt 32 navne på programmet, og vi kan allerede nu afsløre, at der vil blive tilføjet endnu et hovednavn til plakaten mandag 29. januar.

Programmet til Tinderbox 2018 er lige nu som følger: Alanis Morissette, Alex Vargas, Bastille, Bisse, Bladtkramer, C.V. Jørgensen, Carpark North, Craig David TS5, Depeche Mode, Dizzy Mizz Lizzy, Editors, French Montana, IAMJJ, Iggy Pop, Jamie Lawson, Julian Jordan, Kungs, Laidback Luke, Lucas & Steve, Matoma, Nause, Nik & Jay, Off Bloom, Pegboard Nerds, Prophets of Rage, R3hab, Scarlet Pleasure, Skunk Anansie, The Breeders, Tiësto, Velvet Volume og Wiz Khalifa.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.