MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye regler fra mandag: Her skal du ikke længere vise coronapas

Af Stine Kjølby Christensen

Da samfundet sidst genåbnede blev det med det krav, at der de fleste steder skulle vises coronapas.

Coronapasset sikrer, at gæster på eksempelvis restauranter enten er færdigvaccineret, har haft Corona eller er testet inden for de seneste 72 timer og dermed kan fremvise en negativ test.

Passet bliver også helt centralt i den næste fase af genåbningen. Faktisk ser coronapasset ud til at skulle bruges helt frem til 1. oktober 2021 i eksempelvis nattelivet samt indendørs og udendørs arrangementer.

Men faktisk bliver der allerede fra mandag løsnet på grebet omkring coronapasset.

Her skal du ikke vise coronapas

Fra mandag d. 14. juni skal du nemlig ikke længere vise coronapas, når du skal på biblioteket, i aftenskole eller i fritids- og foreningslivet.

Fra 1. august er der igen nye regler for coronapasset. Her slippet du nemlig for at vise coronapas, når du skal i biografen, i teatret og på spillesteder med max 500 mennesker.

Derudover skal der heller ikke vises coronapas, når du skal i zoologisk have, på museum, markeder og dyrskuer, indendørs idræt, udendørs sportsevent og udendørs arrangementer med max 2000 personer.

Fra 1. september er der igen en ny liste. Nu er det slut med at vise coronapas, når du skal på café, restaurant, i fitnesscenter, udendørs arrangementer, legeland, liberale erhverv og indendørs arrangementer, hvor man sidder ned.

Del artikel

Andre læser også