Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed fra Paradis Is: Nu kan du smage deres nye veganske is

Af Betina Vestergård Jepsen

Så er der godt nyt til alle veganere, laktoseintolerante og andre, som ikke ønsker at spise is lavet på mælk. Paradis Is Odense tilbyder nu veganske isvarianter.

Is lavet på havredrik

Selvom det stadig er hundekoldt udenfor, er issæsonen i Paradis Is startet. Det fejrede de med to gratis kugler is til alle is-glade gæster i starten af måneden. I 2018 vil alt i isdisken naturligvis være friskt og cremet som altid, men i år er der altså også nye, veganske isvarianter i disken hos Paradis Is.

Den veganske is er lavet på økologisk havredrik. Så gæster der ønsker at undgå varianterne lavet på animalsk mælk og fløde, har nu endnu flere varianter at vælge imellem end de eksisterende sorbet-varianter lavet på vand og frisk frugt.

De to odenseanske Paradis Is butikker vil altid som minimum have én is-variant, som er lavet på den økologiske havredrik. De forskellige varianter består af henholdsvis banan, kirsebær, hasselnød med chokolade, karamel, kaffe, lakrids mint, kokos og en variant med peanutbutter, karamel og chokolade.

Øget efterspørgsel efter veganske varianter

De nye veganske isvarianter kommer som følge af, at Paradis Is har oplevet flere og flere efterspørgsler på andet end den økologiske mælk og fløde, som Paradis Is i dag anvender som base til størstedelen af deres sortiment.

Du finder Paradis Is i Odense på henholdsvis Mageløs 1 i centrum og på Ørbækvej 75 i den sydøstlige del af byen.

Del artikel

Andre læser også