MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed i ClubOdense: Det her tilbud er populært

Lækker ribbenstegssandwich fra Café ODEON Social.
Lækker ribbenstegssandwich fra Café ODEON Social.

Det er blevet april, og en ny måned betyder også nyt indhold i MigogOdenses fordelsklub ClubOdense.

ClubOdense er klubben for dig, der ønsker at få mere ud af din by. Her kan du blive inspireret til at opleve de bedste steder i din by – samtidig med, at du får en masse rabat og gode fordele.

Traditionen tro byder denne måneds ClubOdense endnu engang på et væld spændende steder, som du kan besøge og samtidig få en masse gode rabatter.

Det koster kun 35 kr. at være medlem om måneden. Du kan melde dig til lige her.

Byens måske bedste cheesecake?
I Kongensgade ligger den hyggelige café Coffee and Eat, som hver dag langer lækker mad og drikke baseret på de bedste råvarer over disken.

Her får du alt lige fra friskbagte baguettes med lækker fyld, frisksmurte sandwiches, syndige kager, milkshake og meget meget mere.

Og det er netop Coffee and Eats populære cheesecake, som du i denne måned kan sætte tænderne i – til en god pris, hvis du er medlem af ClubOdense.

Her får du nemlig et stykke kage og en kop kaffe til kun 50 kr. Og tag du bare en god ven med til en ekstra hyggelig stund – fordelen gælder nemlig både dig og en ledsager.

Pssssttt. Hvis du er til milkshake og frappé venter der også en anden god overraskelse til dig i din ClubOdense goodiepack.

En nyhed fra Odeon
Vi har også caféen i Odenses nye musik-, teater- og konferencehus med i ClubOdense. I denne måned kan vi præsentere en lækker nyhed fra menukortet, som du endda kan smage til en rigtig god pris kun for dig, der er medlem af ClubOdense.

Nyheden hedder ribbenstegssandwich deluxe og består af gourmetgris fra Svendborg med sprød svær, blød briochebolle, rødkål med øl, æble, tyttebær og krydderier, hjemmelavet kapers/sellerimayo og syltet agurk. Mums!

Du kan altså smage herligheden i denne måned til en eksklusiv særpris kun for ClubOdense-medlemmer.

Skynd dig at meld dig ind i dag for kun 35 kr. om måneden. Du modtager med det samme en goodiepack spækket med masser af fordele til din by. Du kan bl.a. glæde dig til:

  • To kaffe for éns pris hos Speltfar
  • 20 % på menukortet hos CoffNGo
  • To cocktails for éns pris hos MASH
  • Og meget, meget mere

Du kan melde dig ind lige her.

Del artikel

Seneste nyt