MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyheder på havnen: Lejligheder, dagligvarebutik, café og fast-food restaurant

Af Betina Vestergård Jepsen

Nu kan du glæde dig til, at Odense Havn får 60-90 nye lejligheder, en dagligvarebutik, en café og en fast food-restaurant, som forventes at stå klar i 2020. Det skriver fyens.dk.

Det store nye byggeri kommer til at ligge på en hjørnegrund på Odense Havn ved krydset mellem Toldboldgade og Havnegade, og ejendomsselskabet bag byggeriet er Reitan Ejendomsudvikling, der er en del af samme koncert som Rema1000-dagligvarekæden.

Den første dagligvareforretning på Odense Havn

Byggeriet, som opføres i op til 10 etager, kommer blandt andet til at rumme 4500 kvadratmeter boliger fordelt på 60-90 lejligheder samt et parkeringshus. Om boligerne bliver til salg eller leje er endnu ikke afklaret.

Desuden kommer der endelig en dagligvareforretning til Odense Havn, som er blevet efterspurgt af mange. For Reitans byggeplaner rummer nemlig også en Rema1000-butik på enten 1000 eller 1200 kvadratmeter.

Fast-food restaurant på vej

Ifølge Stephan Sørensen, der er direktør i Reitan Ejendomsudvikling, har Reitan “så godt som en aftale” med en fast food-kæde, der ønsker at rykke ind i stueetagen. Han vil dog endnu ikke sige, hvem det er.

Udover en fast-food-kæde med mulighed for drive-in kommer byggeriet også til at rumme en café, og området ved Odense Havn er ifølge Stephan Sørensen klar til det:

“I takt med der bliver bygget på havnen og i takt med, at man får Havnepladsen og Havnebadet mere og mere integreret i odenseanernes bevidsthed, så er der i min verden heller ingen tvivl om, at området bliver mere og mere modnet til f.eks. en café,” siger Stephan Sørensen til fyens.dk.