MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fra Tinderbox’ elektroniske scene: Fem nye navne til Magicbox

Af Redaktionen
R3hab er et af fem nye navne til Magicbox.
R3hab er et af fem nye navne til Magicbox.

Så er der fem nye navne til sommerens Tinderbox, og de spiller alle fem på festivalens elektroniske scene. De største af de fem navne er R3ha og Kungs, mens publikum på Magicbox også kan glæde sig til Laidback Luke, Nause og Bladtkramer.

En fest i festen

Magicbox-scenen og det tilhørende område er ulig noget andet, man kan finde på danske festivaler, og den elektroniske scene er siden premieren i 2015 blevet en integreret og meget populær del af Tinderbox-oplevelsen, hvor det er en fest i festen.

Der er allerede blevet annonceret fire navne til Magicbox, men nu får de følgeskab af yderligere fem artister, der skal sørge for at holde gang i festen i området ved Friluftsbadet.

Stærke navne på plakaten

Det drejer sig om hollandsk/marokkanske Fadil El Ghoul aka R3hab, der blandt andet har stået bag remix for navne som Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars, og The Chainsmokers. Live har han stået som headliner i Europa, USA og Kina, og han indtog en 18. plads på den indflydelsesrige DJ Mag Top 100-liste sidste år.

Han får følgeskab af franske Kungs, der har opnået nummer 1-placeringer på hitlister i 45 forskellige lande med singlen ”This Girl”. Tracket er taget fra hans debutalbum ”Layers”, der vandt en fransk Grammy for bedste elektroniske album, og den populære single har nu mere end 485 millioner streams på Spotify.

Derudover vil man også kunne opleve Laidback Luke, Nause og Bladtkramer på Magicbox til sommer.

Ny identitet for Magicbox

“Med ni navne klar til Magicbox er vi kommet rigtig langt med det endelige program. Sideløbende arbejder vi desuden på at lave en ny indretning af området, så vi får opbygget de bedst mulige rammer for både musikken og festen. Vores samarbejdspartner i Holland er i gang med at designe en ny identitet for området og scenen, så vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere det endelige program og den nye profil for Magicbox inden længe,” siger festivaldirektør Brian Nielsen.

Med de fem nye navne til Tinderbox er der nu i alt 28 navne på programmet, og der kommer endnu flere til i løbet af denne uge.

Programmet til Tinderbox 2018 er lige nu som følger: Alanis Morissette, Alex Vargas, Bisse, Bladtkramer, C.V. Jørgensen, Carpark North, Depeche Mode, Dizzy Mizz Lizzy, French Montana, IAMJJ, Iggy Pop, Jamie Lawson, Julian Jordan, Kungs, Laidback Luke, Lucas & Steve, Matoma, Nause, Nik & Jay, Off Bloom, Pegboard Nerds, Prophets of Rage, R3hab, Skunk Anansie, The Breeders, Tiësto, Velvet Volume og Wiz Khalifa.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Det EDM-interesserede Tinderbox-publikum kan glæde sig til at opleve Kungs på Magicbox-scenen under sommerens festival.