MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt i Odense: Gourmet burgerkæde åbner snart i byen

Af Betina Vestergård Jepsen

Der er godt nyt for Odenses burgerentusiaster. Arkaden Food Market har nemlig offentliggjort, at gourmet burgerkæden Hungry Dane vil være en af deres 26 boder og stande.

Gourmetburgere hyldet af Michelin-kokke

Hungry Dane ligger også i København og Amsterdam, hvor de serverer gourmetburgere af høj kvalitet. Og burgerne tilberedes på en helt speciel måde:

”Hungry Dane er verdens eneste køkken, hvor alt kød er tilberedt sous-vide confit. Det betyder, at Odenses ægte burgerlovers ikke længere skal lade sig nøjes med middelmådigt hakkekød i burgerbollen.

Hos Hungry Dane tilbereder vi kødet i sin egen saft under de rette temperaturer i den tid, det tager. Efterfølgende tilføjer vores kokke en helt særlig krydring og en afsluttende efterbehandling med frisk ande confit.

Den specielle tilberedning sikrer kødets velsmag og saftighed, som gør, at Hungry Dane er blevet hyldet af Michelin-kokke, som vurderer, at Hungry Dane serverer den bedste burger af sin art.

Flere lækre varianter at vælge imellem

En Hungry Dane-burger kommer hele året rundt med Original Beef, Signature Chicken og BBQ Pork.

I December kommer den elskede Classic Duck også på menuen. Vores mål er at bevise, at en burger sagtens kan være unik gourmet uden at skulle koste en formue eller spises med kniv og gaffel, som aldrig har været tanken med den verdensberømte spise. Velbekomme.” Sådan skriver Arkaden Food Market på deres Facebookside.

Fuld gang i renoveringen af Arkaden

Hos Arkaden Food Market er de i fuld gang med at renovere den hyggelige passage mellem Vestergade og Filosoffen i centrum, så de kan blive klar til åbningen i efteråret 2017.

Del artikel