Nyt koncept åbner i Odense: Lækre supper serveret i brødbowls

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Vi er glade for, at vi nu kan offentliggøre endnu en madbod i Arkaden Food Market, der er sat til at åbne i november.

Der er tale om suppekøkkenet ‘Soupreme‘, som har et helt unikt koncept.

Suppe i en helt speciel type skål

“Vi vil som de første i Odense forsøge os med ‘brødbowls’, hvor vores hjemmebagte brød fungerer som en skål i sig selv. Vi skærer toppen af brødet, hælder vores lækre suppe og garnish i og sætter låget på igen.

Det er en gammel, nordisk ret, som er vandret sydpå med vikingerne. Retten passer perfekt ind i vores vision om at genopdage det traditionelle, nordiske køkken og de tilberedningsmetoder, som er blevet brugt i Norden i tusindvis af år,” siger Andreas Larsen, der sammen med Rasmus Jørgensen og Frederikke Piil står bag suppeboden.

Langtidskogte, økologiske supper

“Vores gæster kan få langtidskogte supper, og vi bestræber os på at bruge så lokale og økologiske råvarer som muligt.

Vi vil fast tilbyde traditionel Gullashsuppe, men vi vil også tilbyde en vegetarsuppe og en sæsonsuppe, som begge følger sæsonens grøntsager. Ofte vil sæsonsuppen indeholde fisk.

Har også en bod i Storms Pakhus

Andreas og Rasmus har også en madbod i Storms Pakhus – Odense Street Food. Her driver de nemlig ‘Duckie Style’, der serverer and i forskellige, lækre variationer.

Selvom både Arkaden Food Market og Storms Pakhus bevæger sig inden for street food genren, tilbyder de ifølge Andreas Larsen noget forskelligt, som er fedt på hver deres måde:

“Vi har bevidst valgt et andet madkoncept i Arkaden end i Storms Pakhus, fordi de to steder kan noget forskelligt. Vores Duckie Style koncept passer perfekt ind i det lidt rå og uformelle udtryk, som Storms Pakhus mestrer.

Derimod passer vores nye suppekoncept til Arkadens mere stilrene og formelle rammer. Vi mener, at Arkaden Food Market bevæger sig mere i retning af restaurationsbrancen end udelukkende street food genren, og her passer suppekonceptet godt ind.

Vi er stolte af at være en del af Odenses vilde udvikling, hvor street food er gået fra 0-100 på så kort tid, og vi glæder os til at være med til at gøre Arkaden til et varetegn, vi kan være stolte af i Odense,” siger Andreas Larsen.

Arkaden Food Market.

Tapas, sundt boost og bar også offentliggjort i Arkaden

Arkaden Food Market har siden vores sidste opdatering også offentliggjort, at det spanske tapaskøkken “l’Cobert de CANblau” bliver en af deres 26 boder. De vil servere spanske specialiteter som f.eks. sortfodsskinker, brød, mandler, oliven, sardiner, vin og ost, hvoraf de selv importerer hovedparten af det.

Det er en udspringer af de populære tapas-restauranter CanBlau i Aarhus og Aalborg, hvor man i begge de byer kaldes for tapas-konger. Så der er absolut grund til at glæde sig endnu mere, til det åbner.

l’Cobert de CANblau.

Udover l’Cobert de CANblau har Arkaden Food Market også offentliggjort REN & STÆRK, som vil servere sunde, enkle og simple retter fyldt med smag. Her er der intet overflødigt i retterne – det er “to the point” cooking, hvor de tager klassikerne og tilfører dem REN sundhed.

REN & STÆRK.

Men der skal jo også noget drikkelse til al den lækre mad, der serveres i Arkaden Food Market.
Arrangørerne har offentliggjort den såkaldte 12-METERBAREN, som vil servere alt fra udvalgte specialøl og velsmagende vine til friske cocktails af forskellig art og meget mere.

12-METERBAREN i Arkaden Food Market.

I alt har Arkaden Food Market offentliggjort 10 af i alt 27 boder:

  • Bar Ramen
  • Danyar Fish & Chips
  • Gopa
  • Hungry Dane
  • l’Cobert de CANblau
  • Kirk Street Food
  • REN & STÆRK
  • Sushimania
  • The Original Pita