Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny natklub i Odense: BUTCHERS holder stor åbningsfest i weekenden

Af Daniel Poulsen

Allerede på lørdag den 5. oktober flyder der igen lækker musik ud af højttalerne på Overgade 45, hvor Nunchi indtil for nylig holdt til.

Ejerkredsen er ændret, så REKOM nu varetager stedet, mens den tidligere ejer, Leo Rebaz, er blevet partner og har titel af Head of High-End i koncernen med 96 lokationer i Norden (Danmark, Norge og Finland).

En del kender følelsen af at blive lokket på dansegulvet, når der bliver spillet numre, som der kan synges med på, og det får gæsterne på BUTCHERS muligheden for.

PR-foto

Et godt sted for de festglade voksne

Leo Rebaz nævner kunstnere som Michael Jackson, Bruno Mars og Justin Timberlake som mulige kunstnere, der kan blive spillet og fortæller samtidig mere om konceptet med musikken på natklubben.

”Vores musikprofil bliver ret kommercielt, og tidsløs popmusik vil være i centrum.

BUTCHERS skal både være et festligt og hyggeligt sted, for festglade voksne, der er på jagt efter en god stund, derfor spiller vi primært glade numre.

Det bliver en god blanding af numre du kan hygge med, danse til og synge med på.

Alle genrer har en plads i vores hjerter, men nogle med måde. Musikforståelse er rigtig vigtig for at skabe den gode fest. Vi har derfor været selektive i forhold til vores valg af deejays og har headhuntet nogle af landets dygtigste,” forklarer han til MigogOdense.

På cocktailklubben med mulighed for masser af dans kommer seks forskellige DJ’s fra hele landet – deriblandt Aarhus – til at spille, og Leo Rebaz, vil også være at finde i pulten af og til.

De primære genrer kommer til at være den tidløse pop, top-50 og radio-house, så musikken ikke bliver alt for tung på natklubben, der har en kapacitet på over 700 gæster.

Leo Rebaz

Et godt samarbejde sørger for unik spiritus

En af de ting, der vil gå igen weekend efter weekend på den kommende natklub, er BUTCHER’s signaturdrink, der er lavet på passionsfrugt og flot garnish til.

Til MigogOdense fortæller Leo Rebaz også, at der vil komme en drink med navnet ’Lady’s Favorite’, der selvsagt tænkes at blive populær blandt de kvindelige gæster.

”Vi kommer til at gå meget op i, hvordan vi præsenterer vores cocktails og selvfølgelig sørge for, at de er lavet på nogle gode ingredienser.

Vores barsortiment er forsynet med produkter fra Pernod Ricard, da de har været en god samarbejdspartner igennem årene, og de har blandt andet kvalitetsmærker som ABSOLUT vodka, Havana Club rom og Beefeater gin,” forklarer han.

Aldersgrænserne kan godt blive rykket

I kølvandet på nyheden om, at natklubben BUTCHERS åbner med lidt højere aldersgrænser end tidligere med 20 år fredag og 21 år lørdag, har flere været fremme med et ønske om et sted for folk over 30 år.

Leo Rebaz synes, at tankegangen er rigtig god, men der er dog også et forbehold.

”Hvis det viser sig, at gennemsnitsalderen er 30 år, så er vi på ingen måde afvisende over for at lave en klub for folk over 30 år. Lad os sige til alle de 30-årige derude: kom ind og bak op, så skal vi med glæde lave klubben til jer,” forklarer han med et glimt i øjet.

Et tiltag, der går igen fra Nunchi på det nye sted, hvor rå elementer som træ og en hel bar i messing sammensat med mere feminine ting som blomster, er muligheden for at få refunderet sin taxa-bon.

Den skal være fra samme aften og byttes til drikkelse på op til 200 kroner per selskab i baren, hvis man som gæst ankommer inden 01.

Weekenden efter åbningsfesten byder BUTCHERS på en temaaften, hvor der er mulighed for hele tre forskellige varianter af den klassiske Espresso Martini til en god pris hele natten.

Derudover kører stedet også med tilbud som 3 x flaskeøl for 100 kroner og et shot for 15 kroner, der i starten vil være FireBall fra dørene åbner til, at festen dør.

En af de helt nye tiltag på adressen er bl.a. også gratis entré.

 Hvad: Åbningsfest på BUTCHERS

Hvor: Overgade 45, 5000 Odense C

Hvornår: Lørdag den 5. oktober fra 23:00

Pris: Gratis entré

Bordreservation via: +4529900018

BUTCHERS vil normalt have åbent fra 23 både fredag og lørdag

Aldersgrænsen er 20 år fredag og 21 år lørdag. Gratis entré

 

Del artikel

Andre læser også