Ny natklub i Odense: BUTCHERS holder stor åbningsfest i weekenden

Skrevet af: Daniel Poulsen

Allerede på lørdag den 5. oktober flyder der igen lækker musik ud af højttalerne på Overgade 45, hvor Nunchi indtil for nylig holdt til.

Ejerkredsen er ændret, så REKOM nu varetager stedet, mens den tidligere ejer, Leo Rebaz, er blevet partner og har titel af Head of High-End i koncernen med 96 lokationer i Norden (Danmark, Norge og Finland).

En del kender følelsen af at blive lokket på dansegulvet, når der bliver spillet numre, som der kan synges med på, og det får gæsterne på BUTCHERS muligheden for.

PR-foto

Et godt sted for de festglade voksne

Leo Rebaz nævner kunstnere som Michael Jackson, Bruno Mars og Justin Timberlake som mulige kunstnere, der kan blive spillet og fortæller samtidig mere om konceptet med musikken på natklubben.

”Vores musikprofil bliver ret kommercielt, og tidsløs popmusik vil være i centrum.

BUTCHERS skal både være et festligt og hyggeligt sted, for festglade voksne, der er på jagt efter en god stund, derfor spiller vi primært glade numre.

Det bliver en god blanding af numre du kan hygge med, danse til og synge med på.

Alle genrer har en plads i vores hjerter, men nogle med måde. Musikforståelse er rigtig vigtig for at skabe den gode fest. Vi har derfor været selektive i forhold til vores valg af deejays og har headhuntet nogle af landets dygtigste,” forklarer han til MigogOdense.

På cocktailklubben med mulighed for masser af dans kommer seks forskellige DJ’s fra hele landet – deriblandt Aarhus – til at spille, og Leo Rebaz, vil også være at finde i pulten af og til.

De primære genrer kommer til at være den tidløse pop, top-50 og radio-house, så musikken ikke bliver alt for tung på natklubben, der har en kapacitet på over 700 gæster.

Leo Rebaz

Et godt samarbejde sørger for unik spiritus

En af de ting, der vil gå igen weekend efter weekend på den kommende natklub, er BUTCHER’s signaturdrink, der er lavet på passionsfrugt og flot garnish til.

Til MigogOdense fortæller Leo Rebaz også, at der vil komme en drink med navnet ’Lady’s Favorite’, der selvsagt tænkes at blive populær blandt de kvindelige gæster.

”Vi kommer til at gå meget op i, hvordan vi præsenterer vores cocktails og selvfølgelig sørge for, at de er lavet på nogle gode ingredienser.

Vores barsortiment er forsynet med produkter fra Pernod Ricard, da de har været en god samarbejdspartner igennem årene, og de har blandt andet kvalitetsmærker som ABSOLUT vodka, Havana Club rom og Beefeater gin,” forklarer han.

Aldersgrænserne kan godt blive rykket

I kølvandet på nyheden om, at natklubben BUTCHERS åbner med lidt højere aldersgrænser end tidligere med 20 år fredag og 21 år lørdag, har flere været fremme med et ønske om et sted for folk over 30 år.

Leo Rebaz synes, at tankegangen er rigtig god, men der er dog også et forbehold.

”Hvis det viser sig, at gennemsnitsalderen er 30 år, så er vi på ingen måde afvisende over for at lave en klub for folk over 30 år. Lad os sige til alle de 30-årige derude: kom ind og bak op, så skal vi med glæde lave klubben til jer,” forklarer han med et glimt i øjet.

Et tiltag, der går igen fra Nunchi på det nye sted, hvor rå elementer som træ og en hel bar i messing sammensat med mere feminine ting som blomster, er muligheden for at få refunderet sin taxa-bon.

Den skal være fra samme aften og byttes til drikkelse på op til 200 kroner per selskab i baren, hvis man som gæst ankommer inden 01.

Weekenden efter åbningsfesten byder BUTCHERS på en temaaften, hvor der er mulighed for hele tre forskellige varianter af den klassiske Espresso Martini til en god pris hele natten.

Derudover kører stedet også med tilbud som 3 x flaskeøl for 100 kroner og et shot for 15 kroner, der i starten vil være FireBall fra dørene åbner til, at festen dør.

En af de helt nye tiltag på adressen er bl.a. også gratis entré.

 Hvad: Åbningsfest på BUTCHERS

Hvor: Overgade 45, 5000 Odense C

Hvornår: Lørdag den 5. oktober fra 23:00

Pris: Gratis entré

Bordreservation via: +4529900018

BUTCHERS vil normalt have åbent fra 23 både fredag og lørdag

Aldersgrænsen er 20 år fredag og 21 år lørdag. Gratis entré

 

Spændt op til lir: Jokeren giver gratis koncert på Odense-café

Skrevet af: Michael Qureshi

Jokeren kan stadig endnu.

Kendt for hits som “Spændt op til Lir”, “Havnen”, “Gravøl” og mange flere så formår Jokeren stadig at skyde en fest i gang, når han optræder.

Det gør han så i Odense fredag d. 3. januar. Man kunne vel være fræk og kalde det for nytårskur med Jokeren.

Gratis koncert på Kræz

Ganske usædvanligt er hans intime koncert gratis, når Café Kræz inviterer til koncert med hele Danmarks gadedreng.

“Han er stadig den dag i dag, Danmarks ukronede rapkonge og han kommer og fester med os 03. januar – måske for at skyde det nye år i gang med manér eller måske for at lære os alle sammen de forbudte trin fra Vild med Dans, og for at fyre fede numre af, både hans egne og fra Den Gale Pose. Glæd dig til bl.a. ”Spænd op til Lir’”, ”Den Dræbende joke” og ”Havnen,” skriver Kræz på deres Facebook-side.

Knap 1000 har allerede markeret sig som interesseret eller deltager i Facebook-begivenheden.

Koncerten starter ifølge Kræz lidt efter midnat, men de anbefaler, at man kommer i god tid og evt. booker deres bord-pakker.

Hvad: Gratis koncert med Jokeren
Hvor: Kræz
Hvornår: Fredag d. 3. januar
Læs mere her

Har du set det?: Dele af Odense Å er fuldstændig grønt

Skrevet af: Redaktionen

Det var et bemærkelsesværdigt syn forbipasserende fik ved et stykke af Odense Å tidligere i dag.

Her var vandet fuldstændig grønt, og det fik folk til at standse op for at kigge nærmere på fænomenet. Odense Kommune blev også kontaktet både af borgere og medier for at få svar på, hvad der gjorde, at dele af åen var helt grønt.

Det var i Eventyrhaven ved Bagåen, at man fik det usædvanlige syn, og der blev straks sat folk på sagen for at undersøge årsagen.

Drillenissen har været på spil

Efter flere forskellige konklusioner har man nu fundet frem til den rigtige årsag. Det fortæller Vandcenter Syd i en meddelelse.

“Drillenissen har været på spil.

Den såkaldte Bagå ved Eventryhaven er p.t. skrigende grøn.

Man skal dog ikke være bekymret, da den grønne væske ikke er giftig – for hverken mennesker eller dyr.

Efter alt at dømme har en nærliggende ejendom testet deres kloak for utætheder ved hjælp af grøn sporingsstof, der så er røget i åen.”

Man kan se video fra den grønne del af åen på TV 2 Fyns indslag herunder

Store navne afsløret: Her er programmet for Valdemars Slot Open-air

Skrevet af: Michael Qureshi

Danske darlings, retro-rock og kommende superstjerner – programmet for Valdemars Slot Open-air er netop offentliggjort.

Det vil for mange være rimelig klogt allerede nu at krydse datoen lørdag den 22. august 2020 af i kalenderen.

For denne dag byder Valdemars Slot nemlig på en eksklusiv oplevelse i det sydfynske:

“Det bliver lyden af sommer og smagen af Fyn i de smukkeste omgivelser. Med et så kraftigt udsving på lækkerheds-barometret, så bliver denne lørdag svær af slå, siger Rune Erbs Ledet, program- og kommunikationschef hos Live Culture.

Valdemars Slot er et af de mest pragtfulde spillesteder i landet. De idylliske omgivelser og den skønne natur skaber en helt unik ramme og et fællesskab, der hurtigt forvandler en stemningsfuld lørdag i august til en ren folkefest.

Lækker, lækker, lækker…

Øverst på plakaten til Valdemars Slot Open-air finder du Danmarks største pop-duo. Nik og Jay er kendt som et af landets bedste live-bands, og deres optræden bliver med garanti en kæmpe fest, når beatet får elmetræerne til at pulse i takt til alt fra boing boing til boom-bang-badanka-dang.

Et af sommerens helt store nostalgiske navne er legendariske Malurt. Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af det episke band – og nu, hvor drømmen er blevet til virkelighed, kan vi se frem til et fantastisk genhør med rendyrket dansk rock.

Folkekære Mads Langer kræver nærmest ingen introduktion. Han har knækket hitlisterne utallige gange, og fortsætter med at levere den ene klassiker efter den anden. Mads Langer er gaven, der bliver ved med at give – og vi pakker den gerne op igen og igen.

Barselona er på rekordtid blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene. De har spillet udsolgte koncerter over hele landet, og anmelderne drysser flittigt stjerner ud over de to unge fyre.

Svendborg-bandet Patina er tre trommeslagere, der skiftes til at være frontmand. Bandets specielle ramme er blevet fremhævet af anmeldere som ”skabt til den store scene” og ”blandt årets oplevelser”. Bandet vandt P3’s Karrierekanonen i 2019.

Noget for enhver smag

Med et koncertprogram, der sætter barren højt og bredt, har det været vigtigt for arrangøren, at resten af arrangementet følger den høje kvalitet. Det betyder blandt andet, at især maden bliver noget helt særligt.

“Det handler om hygge og velvære – men også høj kvalitet.

Med det brede og udsøgte udvalg inden for musikken og maden vil gæsterne hurtigt kunne mærke, at det her er en folkefest med fokus på forkælelse,” fortæller Rune Erbs Ledet.

Koncertpladsen bliver udvidet med et helt nyt område, Valdemars Foodcourt, hvor gæsterne vil kunne nyde mad og drikke hele dagen igennem fra forskellige madboder.

Køkkenerne vil have det tilfælles, at de alle har fokus på økologi, de gode råvarer og bæredygtighed.

Og vil du undgå madkøen og hellere bruge tiden på at synge med foran scenen, kan du allerede nu bestille en lækker picnickurv. Så er maden og underholdningen sikret.

Køb din billet allerede fra den 12. december til en helt særlig early bird pris på 495,- + gebyr. Prisen stiger 1. februar til 550,- + gebyr og igen 1. juni til 595,-.

Hvad: Valdemars Slot

Hvor: Valdemars Slot, Slotsalleen 100, 5700 Svendborg

Hvornår: Lørdag den 22. august 2020

Link: https://liveculture.dk/event/valdemars-slot-open-air/