Ny natklub i Odense: BUTCHERS holder stor åbningsfest i weekenden

Skrevet af: Daniel Poulsen

Allerede på lørdag den 5. oktober flyder der igen lækker musik ud af højttalerne på Overgade 45, hvor Nunchi indtil for nylig holdt til.

Ejerkredsen er ændret, så REKOM nu varetager stedet, mens den tidligere ejer, Leo Rebaz, er blevet partner og har titel af Head of High-End i koncernen med 96 lokationer i Norden (Danmark, Norge og Finland).

En del kender følelsen af at blive lokket på dansegulvet, når der bliver spillet numre, som der kan synges med på, og det får gæsterne på BUTCHERS muligheden for.

PR-foto

Et godt sted for de festglade voksne

Leo Rebaz nævner kunstnere som Michael Jackson, Bruno Mars og Justin Timberlake som mulige kunstnere, der kan blive spillet og fortæller samtidig mere om konceptet med musikken på natklubben.

”Vores musikprofil bliver ret kommercielt, og tidsløs popmusik vil være i centrum.

BUTCHERS skal både være et festligt og hyggeligt sted, for festglade voksne, der er på jagt efter en god stund, derfor spiller vi primært glade numre.

Det bliver en god blanding af numre du kan hygge med, danse til og synge med på.

Alle genrer har en plads i vores hjerter, men nogle med måde. Musikforståelse er rigtig vigtig for at skabe den gode fest. Vi har derfor været selektive i forhold til vores valg af deejays og har headhuntet nogle af landets dygtigste,” forklarer han til MigogOdense.

På cocktailklubben med mulighed for masser af dans kommer seks forskellige DJ’s fra hele landet – deriblandt Aarhus – til at spille, og Leo Rebaz, vil også være at finde i pulten af og til.

De primære genrer kommer til at være den tidløse pop, top-50 og radio-house, så musikken ikke bliver alt for tung på natklubben, der har en kapacitet på over 700 gæster.

Leo Rebaz

Et godt samarbejde sørger for unik spiritus

En af de ting, der vil gå igen weekend efter weekend på den kommende natklub, er BUTCHER’s signaturdrink, der er lavet på passionsfrugt og flot garnish til.

Til MigogOdense fortæller Leo Rebaz også, at der vil komme en drink med navnet ’Lady’s Favorite’, der selvsagt tænkes at blive populær blandt de kvindelige gæster.

”Vi kommer til at gå meget op i, hvordan vi præsenterer vores cocktails og selvfølgelig sørge for, at de er lavet på nogle gode ingredienser.

Vores barsortiment er forsynet med produkter fra Pernod Ricard, da de har været en god samarbejdspartner igennem årene, og de har blandt andet kvalitetsmærker som ABSOLUT vodka, Havana Club rom og Beefeater gin,” forklarer han.

Aldersgrænserne kan godt blive rykket

I kølvandet på nyheden om, at natklubben BUTCHERS åbner med lidt højere aldersgrænser end tidligere med 20 år fredag og 21 år lørdag, har flere været fremme med et ønske om et sted for folk over 30 år.

Leo Rebaz synes, at tankegangen er rigtig god, men der er dog også et forbehold.

”Hvis det viser sig, at gennemsnitsalderen er 30 år, så er vi på ingen måde afvisende over for at lave en klub for folk over 30 år. Lad os sige til alle de 30-årige derude: kom ind og bak op, så skal vi med glæde lave klubben til jer,” forklarer han med et glimt i øjet.

Et tiltag, der går igen fra Nunchi på det nye sted, hvor rå elementer som træ og en hel bar i messing sammensat med mere feminine ting som blomster, er muligheden for at få refunderet sin taxa-bon.

Den skal være fra samme aften og byttes til drikkelse på op til 200 kroner per selskab i baren, hvis man som gæst ankommer inden 01.

Weekenden efter åbningsfesten byder BUTCHERS på en temaaften, hvor der er mulighed for hele tre forskellige varianter af den klassiske Espresso Martini til en god pris hele natten.

Derudover kører stedet også med tilbud som 3 x flaskeøl for 100 kroner og et shot for 15 kroner, der i starten vil være FireBall fra dørene åbner til, at festen dør.

En af de helt nye tiltag på adressen er bl.a. også gratis entré.

 Hvad: Åbningsfest på BUTCHERS

Hvor: Overgade 45, 5000 Odense C

Hvornår: Lørdag den 5. oktober fra 23:00

Pris: Gratis entré

Bordreservation via: +4529900018

BUTCHERS vil normalt have åbent fra 23 både fredag og lørdag

Aldersgrænsen er 20 år fredag og 21 år lørdag. Gratis entré

 

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Skrevet af: Redaktionen

Bøgen, der springer ud, flere solskinstimer og glade konfirmander plejer at være sikre tegn på forårets kommen.

Status er dog, at vi i år står i et andet scenarie, og mange konfirmationsfester er blevet aflyst eller rykket.

Det kan være utrygt at skulle lægge for mange planer for den festlige dag, men med Smageriet bliver maden ikke én af dem – her kan du nemlig gratis tilpasse eller afbestille menuen indtil 8 dage før levering. Tjek det ud lige her

Fleksibel med gratis afbestilling

På trods af stadig mange ubekendte kan du trygt bestille din konfirmationsmenu hos Smageriet.

Smageriet leverer gennemtænkte konfirmationsmenuer til hele landet – og man kan helt gratis tilpasse og annullere bestillingen helt frem til 8 dage før konfirmationen.

Med den udvidede fleksibilitet kan man uden problemer få den dag, man drømmer om fyldt med familie, venner og den gode mad som samlingspunkt.

Foto PR

Flere forskellige menuer som både buffet eller tallerkenanretning

Når du lader Smageriet stå for maden til konfirmationen, kan du glæde dig til smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Du kan bestille din menu allerede nu – der er flere forskellige menuer at vælge imellem og alt leveres færdigtilberedt i hele landet (fastland & brofaste øer) og anrettet på flot, hvidt porcelæn.

Uanset om I foretrækker buffet eller færdigtilberedt mad til tallerkenserveringer kan Smageriet imødekomme jeres ønsker.

De tilbyder nemlig både velsmagende konfirmationsmenuer med enten 2 og 3 retter fra 199,- pr. kuvert, som kunne friste med rosastegt oksefilet, bearnaisesauce, nye kartofler i brunet smør, grønne asparges og knasende frisk salat med jordbær.

Foto PR

Her er også mulighed for større konfirmationsbuffeter (fra 159,- pr. kuvert), og du sammensætter selv blandt et stort udvalg af forskelligt kød, lækre salater, kartofler & tilbehør.

Maden anrettes på fade á mellem 10-15 kuverter, så der er flere muligheder for servering enten på buffet eller som bordservering.

Det giver gode, fleksible muligheder i forhold til bordplan og god plads mellem jeres gæster.

Uanset om I vælger tallerkenservering eller fadanretning, så slip for besværet i køkkenet og lad Smageriet stå for den kulinariske del af jeres helt særlige dag.

Hvad: Smageriets konfirmationsmenuer
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Smageriet tilpasser levering efter din spisetid
Hvor meget: Fra 159 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

Her laver de overdådige donuts: Donut-shop i Odense genåbner på fredag

Skrevet af: Daniel Poulsen

I stuen på Odense Banegård venter Kanita Muminovic sammen med resten af sit hold spændt på, at det bliver fredag.

Hun er butikschef hos butikken Mr. CoDo, der genåbner på fredag den 29. maj, efter Odenses helt nye donut-shop var tvunget til at lukke ned i midten af marts grundet Corona-krisen.

Men nu tager man revanche.

Butikken kommer til at bugne af lækre donuts, og som tilbehør bliver der mulighed for at kombinere en menu med en donut og kaffe til en skarp pris.

Mr. CoDo vil også have kolde drikkevarer klar i køleskabet og byder også på varm kakao til tørstige gæster, fortæller de, da MigogOdense kigger forbi.

En masse variationer af donuts

Kanita Muminovic fortæller begejstret til MigogOdense, at donut-shoppen vil prøve at have så mange forskellige og eksperimenterende donuts som muligt.

“Det er faktisk forskelligt, hvad vi har af udvalg. Vi varierer hver dag. Vi vil satse på at have de største donuts, have fyld i dem og så mange variationer, at folk altid kan prøve noget forskelligt, når de kommer forbi,” fortæller butikschefen.

Teamet bag Mr. CoDo vil rigtig gerne vise en masse odenseanere, at de stadig laver donuts med masser af smag, flot pynt  og fyld.

Fra fredag den 29. maj og 14 dage frem får man en donut til kun 15 kroner, så der er masser af muligheder for at få smagt et pragteksemplar af en donut – eller en hel kasse hvis man er virkelig lækkersulten.

Butikken vil desuden have berlinere med fyld og frugt med chokolade til de gæster, der har lyst til at snacke noget andet end donuts, når de er forbi i den genåbnede butik.

Der er faktisk mere at glæde sig over. For i løbet af kort tid vil Mr. CoDo udvide med en ekstra afdeling, hvor de vil lange velsmagende donuts over disken.

Vind donuts fra Mr. CoDo

Er du hurtig, kan du nå at vinde fire donuts fra butikken. I en konkurrence i forbindelse med genåbningen udlodder stedet 4 x 4 valgfrie donuts.

Du kan deltage her og måske være heldig, hvis du deltager inden torsdag aften.

Er heldet ikke med dig i denne omgang, skal du ikke fortvivle.

Ejeren forsikrer, at der kommer masser af konkurrencer, da teamet hver uge vil afholde en minikonkurrence på deres Facebook-side. Manager hos Mr. CoDo, Kanita Muminovic, uddyber konceptet til MigogOdense.

“Nogle gange bliver det til børn, andre gange til mødre, til studerende eller til fodboldhold. Vi kan komme ud til en masse forskellige mennesker, og det er netop, hvad vi gerne vil med disse konkurrencer.

Som en ekstra ting vil donutshoppen desuden levere gratis til erhverv ved bestillinger over 20 donuts, så festligheder af enhver art kan have velsmagende kager.

Den gratis service vil allerede gælde fra genåbningen fredag, så alle kan nyde en solid donut, hvis en reception, fødselsdag eller weekenden skal fejres lidt ekstra.

Hvad: Genåbning af Mr. CoDo d. 29. maj klokken 10.

Hvor: Østre Stationsvej 27, 5000 Odense C

Åbningstider: mandag til søndag fra 10:00-19:00

Facebook: https://www.facebook.com/Mr-CoDo

24 grader venter i Odense: Det fantastiske vejr starter i pinsen

Skrevet af: Redaktionen

Den netop overståede weekend bød på masser af regn og blæst.

Så det er i den grad opløftende med udsigt til masser af sol og sommerlige temperaturer i pinsen. Det starter allerede på torsdag d. 28. maj, hvor DMI lover masser af sol og op til 20 grader.

Fredag bliver der masser af sol i Odense og temperaturer, som holder sig i omegnen af de 20 grader.

Det er et højtryk, som lægger sig over Danmark, som udløser de høje temperaturer.

Der bliver rig lejlighed til at nyde weekenden og den ekstra fridag med 2. pinsedag på mandag d. 1 juni, hvor det ser ud til at ligge meget stabilt omkring de 18 skønne grader.

Selv om de fleste skal tilbage til hverdagen efter pinsen, så kan man i hvert fald godt nyde, at man lover hele 24 grader i Odense-området onsdag d. 3. juni.

Vejrudsigten for den kommende uge i Odense – Kilde: DMI

Juni starter sommerligt

Det betragtes som en sommerdag, når temperaturen runder 25 grader, så juni starter sommerligt.

“Der venter sommerligt vejr i pinsen, som er perfekt til at være uden for og til at grille. Især på Fyn og i Jylland kan man komme helt op omkring de 23-24 grader,” forklarer Frank Nielsen, vagthavende ved DMI.

Så man kan godt finde solcremen frem og gør grillen klar til nogle hyggelige dage.