Ny natklub i Odense: BUTCHERS holder stor åbningsfest i weekenden

Skrevet af: Daniel Poulsen

Allerede på lørdag den 5. oktober flyder der igen lækker musik ud af højttalerne på Overgade 45, hvor Nunchi indtil for nylig holdt til.

Ejerkredsen er ændret, så REKOM nu varetager stedet, mens den tidligere ejer, Leo Rebaz, er blevet partner og har titel af Head of High-End i koncernen med 96 lokationer i Norden (Danmark, Norge og Finland).

En del kender følelsen af at blive lokket på dansegulvet, når der bliver spillet numre, som der kan synges med på, og det får gæsterne på BUTCHERS muligheden for.

PR-foto

Et godt sted for de festglade voksne

Leo Rebaz nævner kunstnere som Michael Jackson, Bruno Mars og Justin Timberlake som mulige kunstnere, der kan blive spillet og fortæller samtidig mere om konceptet med musikken på natklubben.

”Vores musikprofil bliver ret kommercielt, og tidsløs popmusik vil være i centrum.

BUTCHERS skal både være et festligt og hyggeligt sted, for festglade voksne, der er på jagt efter en god stund, derfor spiller vi primært glade numre.

Det bliver en god blanding af numre du kan hygge med, danse til og synge med på.

Alle genrer har en plads i vores hjerter, men nogle med måde. Musikforståelse er rigtig vigtig for at skabe den gode fest. Vi har derfor været selektive i forhold til vores valg af deejays og har headhuntet nogle af landets dygtigste,” forklarer han til MigogOdense.

På cocktailklubben med mulighed for masser af dans kommer seks forskellige DJ’s fra hele landet – deriblandt Aarhus – til at spille, og Leo Rebaz, vil også være at finde i pulten af og til.

De primære genrer kommer til at være den tidløse pop, top-50 og radio-house, så musikken ikke bliver alt for tung på natklubben, der har en kapacitet på over 700 gæster.

Leo Rebaz

Et godt samarbejde sørger for unik spiritus

En af de ting, der vil gå igen weekend efter weekend på den kommende natklub, er BUTCHER’s signaturdrink, der er lavet på passionsfrugt og flot garnish til.

Til MigogOdense fortæller Leo Rebaz også, at der vil komme en drink med navnet ’Lady’s Favorite’, der selvsagt tænkes at blive populær blandt de kvindelige gæster.

”Vi kommer til at gå meget op i, hvordan vi præsenterer vores cocktails og selvfølgelig sørge for, at de er lavet på nogle gode ingredienser.

Vores barsortiment er forsynet med produkter fra Pernod Ricard, da de har været en god samarbejdspartner igennem årene, og de har blandt andet kvalitetsmærker som ABSOLUT vodka, Havana Club rom og Beefeater gin,” forklarer han.

Aldersgrænserne kan godt blive rykket

I kølvandet på nyheden om, at natklubben BUTCHERS åbner med lidt højere aldersgrænser end tidligere med 20 år fredag og 21 år lørdag, har flere været fremme med et ønske om et sted for folk over 30 år.

Leo Rebaz synes, at tankegangen er rigtig god, men der er dog også et forbehold.

”Hvis det viser sig, at gennemsnitsalderen er 30 år, så er vi på ingen måde afvisende over for at lave en klub for folk over 30 år. Lad os sige til alle de 30-årige derude: kom ind og bak op, så skal vi med glæde lave klubben til jer,” forklarer han med et glimt i øjet.

Et tiltag, der går igen fra Nunchi på det nye sted, hvor rå elementer som træ og en hel bar i messing sammensat med mere feminine ting som blomster, er muligheden for at få refunderet sin taxa-bon.

Den skal være fra samme aften og byttes til drikkelse på op til 200 kroner per selskab i baren, hvis man som gæst ankommer inden 01.

Weekenden efter åbningsfesten byder BUTCHERS på en temaaften, hvor der er mulighed for hele tre forskellige varianter af den klassiske Espresso Martini til en god pris hele natten.

Derudover kører stedet også med tilbud som 3 x flaskeøl for 100 kroner og et shot for 15 kroner, der i starten vil være FireBall fra dørene åbner til, at festen dør.

En af de helt nye tiltag på adressen er bl.a. også gratis entré.

 Hvad: Åbningsfest på BUTCHERS

Hvor: Overgade 45, 5000 Odense C

Hvornår: Lørdag den 5. oktober fra 23:00

Pris: Gratis entré

Bordreservation via: +4529900018

BUTCHERS vil normalt have åbent fra 23 både fredag og lørdag

Aldersgrænsen er 20 år fredag og 21 år lørdag. Gratis entré

 

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00