Netop kommet til Danmark: Nyt produkt dræber virus og bakterier på overflader i 10 dage

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Frederik Bach Nielsen
Frederik Bach Nielsen

I disse corona-tider har vi brug for så mange positive historier som overhovedet muligt.

Virksomheden NanoCover er klar med et helt nyt produkt, NanoCover Desinfektionsspray, der virkelig kan gøre en forskel i øjeblikket.

I erhvervslivet, på sygehuse og i privaten bliver der dagligt afsprittet, desinficeret og tørt overflader af for at mindske smitterisikoen, men hvad nu, hvis vi kunne nøjes med at gøre det hver tiende dag?

Det kan blive virkeligheden fremover, for NanoCover har netop sørget for, at et helt unikt produkt er kommet til Danmark.

Er testet på corona-virus

Det helt specielle er, at produktet holder overflader bakteriefrie i helt op til 10 dage.

“Produktet er selvfølgelig meget interessant lige nu, men jeg mener også, at produktet har en stor berettigelse efter denne krise, fordi det både kan spare tid og er mere effektivt end at spritte,” forklarer ejer, Frederik Bach Nielsen, til MigogOdense og fortsætter:

“Jeg fik først produktet på hylderne i går og jeg oplever allerede stor interesse.

Nu er min fornemmeste opgave at få bredt budskabet til de rette myndigheder, så det kan komme ud på landets sygehuse, plejehjem, lufthavne, offentlige toiletter mv., for vi vil gerne hjælpe med, at så få mennesker som muligt bliver syge.”

NanoCover vil meget gerne modtage hjælp fra vores læsere om, hvem der skal kontaktes vedrørende produktet. Man kan skrive direkte på info@nanocover.dk.

Produktet er blevet testet på corona-virussen, og der har det fuldstændig samme effekt som på bakterier. Men altså “desværre” kun på overflader.

Dokumentation for virkning på corona-virus:

Men udover en stor hjælp i sundhedssektoren er produktet også højst anvendeligt i privaten, hvor det kan bruges på alle overflader – lige fra dørhåndtaget, gelænderet, toilettet, mobilen, tastaturet, bilrattet, bordet mv.

Bliver brugt på tyske hospitaler

Produktet er certificeret og godkendt, og det bliver allerede nu blandt andet benyttet på tyske hospitaler.

“Det fungerer fuldstændig som folk kender fra gængse afspritningsprodukter, men effekten er bare 10 dage i stedet,” siger Frederik, som understreger, at produktet udelukkende er til overflader, og altså ikke kan bruges til hænderne.

Du finder mere info her.