MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Står bag kendte spisesteder: Nu åbner de hot shawarma-sted i Odense

Af Michael Qureshi
Arkivfoto - MigogOdense
Arkivfoto - MigogOdense

Vi er vilde med madnyheder her i Odense.

Nu har vi heldigvis en mere.

For på Skibhusvej har byens nye shawarma-tempel netop slået dørene op.

House of Shawarma er lige åbnet i nyrenoverede lokaler i Skibhuskvarteret, hvor der er mange god madsteder.

Nu er endnu et dukket op. Det er kendte restauratører i byen, som står bag.

Det er nemlig samme familievirksomhed, som også står bag den populære indiske restaurant Ammi Jee’s, Wokkabox og Phi Mo.

Laver det meste fra bunden

Nu er de klar til at servere nogle af byens bedste shawarma for gæsterne.

“Vi elsker at arbejde med mad.

Til december har vi i vores familie arbejdet med det i 14 år, og vi sætter en stor ære i, at gøre tingene ordentligt.

Vi vil allerhelst lave alt fra bunden.

Det gør vi også på House of Shawarma, hvor vi kommer til at bage pitabrødet fra bunden, lave vores hummus fra bunden, marinere vores kød med helt egen opskrift og meget mere,” fortæller Yasar Nazir til MigogOdense.

Han glæder sig til at odenseanerne får smagt deres retter på menukortet.

“Vi åbner med en blød start. Det passer os rigtig fint, at der er sommerferie for de fleste lige nu.

Vi vil gerne lige lære, hvad der for alvor fungerer og hvor der er udfordringer.

Det er også vigtigt lige at komme helt på plads i de nye lokaler.

Men maden tør vi godt at love, at der er fuld kraft på smagen,” fortæller Yasar.

Har ligget flere steder

House of Shawarma er ikke helt nyt i Odense. Det har tidligere ligget i Rosengårdcentret og siden i Thrigehallerne, som kun var i byen i en kortere periode.

“Vi åbnede House of Shawarma i Rosengårdcentret under Corona. Men huslejen var simpelthen alt for dyr.

Så da vi fik muligheden rykkede vi ud i Trigehallerne, som siden blev solgt, og er i dag et helt andet koncept.

Nu er vi her i Skibhuskvarteret, hvor flere af vores andre restauranter også ligger.

Vi mærker altid en varm og stor opbakning fra de lokale, og vi kan allerede fornemme stor interesse omkring vores nye sted.

Det sætter vi utrolig stor pris på,” fortæller Yasar Nazir.

Hvad: House of Shawarma
Hvor: Skibhusvej 104
Hvornår: Er netop åbnet

Del artikel

Andre læser også