Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt tiltag på kendt Odense-hotel: Smørrebrødsbuffet om søndagen

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: First Hotel Grand.
Foto: First Hotel Grand.

Så er der godt nyt til alle jer smørrebrødselskende odenseanere.

De kommende søndage vil First Hotel Grand nemlig invitere på smørrebrød.

Kombination af klassiske og moderne varianter

Restauranten lover en storslået frokostoplevelse, der kombinerer det klassiske smørrebrød, som du kender det, men med nyfortolkninger der skuer mod fremtiden.

Buffeten består af alle de traditionelle, højtbelagte fristelser, men hvis du har lyst til at prøve noget andet, kan du også gå ombord i buffetens klassiske smørrebrødsstykker med et moderne tvist. Der skulle være noget for enhver smag.

Smørrebrødsbuffeten er fra klokken 12 til 15, og Restaurant Grand har indtil videre offentliggjort føgende datoer: Søndag 11. marts, 15. april, 20. maj og 17. juni. Følg løbende med på First Hotel Grands Facebookside for datoerne resten af året.

Smørrebrødsbuffeten koster 245 kr. pr. person og 175 kr. for børn under 12 år. Du kan bestille bord ved at ringe på 66 11 71 71.

Mere end smørrebrød

Udover at servere smørrebrød om søndagen har First Hotel Grand også udmærket sig ved deres lækre cocktails, så hvis du mangler et sted at drikke dine drinks i weekenden, er Grand Hotel Cocktail Bar & Lounge et godt alternativ.

Stedet har ry for at servere nogle af byens bedste cocktails, og til sommer kan du se frem til at indtage dine cocktails omgivet af botanik på tagterrassen. Se desuden vores guide til Odenses bedste cocktailbarer her.

Foto: grandunplugged.dk

First Hotel Grand
Jernbanegade 18
5000 Odense C

Del artikel

Andre læser også