MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsfest med manér: 7 gode tips til en vellykket aften

Af Redaktionen

Året er ved at nå sin ende, og kalenderen skal snart skiftes ud. Årets sidste dag skal traditionen tro fejres med manér. Derfor får du her en guide med tips, så det bliver en festlig og uforglemmelig nytårsfest.

Hvad står der på menuen?

En vigtig ting til årets sidste fest, er selvfølgelig en velsmagende og lækker nytårsmenu. Mulighederne er mange, hvad end man foretrækker at fremtrylle og sammensætte sin egen nytårsmenu ud fra sin egne og gæsternes smag. Eller skal det være nemt, kan du bestille en skøn menu udefra, der bare skal anrettes hjemme. Få en masse gode bud på nytårsmenuer her. Der er noget for enhver smag, om den skal være klassisk, nem, overdådig eller udfordrende.

Vin og champagne til nytår

Til den lækre menu skal der naturligvis være noget godt i glasset. Derfor er en anden vigtig detalje at få styr på drikkevarerne. Der skal tages stilling til hvilken velkomstdrink skal I have, hvilken vin skal drikkes til maden, hvilke cocktails skal udforskes og måske vigtigst af alt, hvilke bobler skal drikkes når rådhusklokkerne ringer. Hos BarLife finder du et stort udvalg af drikkevarer, barudstyr, glas og meget mere. Så der er rig mulighed for at finde de rette drikkevarer til nytårsfesten, så festen toppes af med velsmagende vine, skøn champagne og festlige cocktails.

Festlige selskabslege

En god fest bliver altid endnu bedre, hvis stemningen piftes op med sjove indslag, festlige selskabslege og morsomme udfordringer. Det kan være alt fra noter placeret under tallerkenen med udfordringer til hver gæst, nytårstale-bingo eller I kan give jer i kast med at finde på jeres egen nytårsquiz, om det forgangne år. Få endnu flere sjove bud på underholdende selskabslege her. En helt fantastisk måde at springe ind i det nye år, er i selvskab med gode mennesker omgivet af smil og grin.

Nytårspynt til nytårsfesten

Årsskiftet er lig med årets sidste fest, og i den anledning kredses der ofte om nytårspynt, dekorationer og borddækning. Nytåret er lig med konfetti, fyrværkeri, bordbomber, guld, glimmer og meget mere. Det er prikken over i’et når der skal bydes velkommen til det nye år. Så det er også vigtigt at få styr på pynten, hvor der måske skal tages stilling til, om der skal være et bestemt tema, så nytåret fejres med stil.

Det perfekte nytårsoutfit

Nytårshatten er en naturlig del af at springe ind i det nye år, men derudover er det uden tvivl også vigtigt at få styr på, hvilket festligt sæt tøj du skal iføre dig. Nytårskjolerne får ikke for lidt med glimmer og pailletter. Men det er vigtigt at huske på, at det skal være et behageligt sæt, så der både er plads til den lækre mad og de mange gode dansetrin.

Dagen derpå

Husk endelig at gøre dig selv den tjeneste at forkæle dig ved at handle dine yndlingssnacks, så du har lidt at styrke dig på dagen derpå og dulme tømmermændene. Bliv endnu klogere på, hvordan du klarer 1. januar her. Så er det bare læne dig tilbage, slå benene op, nyde din yndlingstømmermænds mad og måske traditionen tro se det klassiske nytårs-skihop.

Velkommen til et nyt år

Ovenpå den skønne nytårsfest er du klar til at byde et nyt år velkommen. Så er der bare tilbage at udforme og igangsætte drømme for det nye år og lave nye nytårsforsætter. Nytårsforsætterne kan være alt øget fokus på sundhed, tænke mere bæredygtigt, udfordre sig selv eller opnå nye spændende ting.

Så skulle du være klar til at springe ind i det nye år, have en skøn og festlig aften i gode venners lag med god mad og selvfølgelig noget godt at drikke, så du er klar til at rådhusklokkerne ringer og markerer det nye år.

Del artikel

Andre læser også