Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytår i Odense: Her er vores bud på de gode nytårsmenuer

Af Redaktionen
DiningSix. Foto: PR
DiningSix. Foto: PR

Nu kan vi snart ikke længere løbe fra det faktum, at 2023 efterhånden er ved at nå sin ende, og traditionen tro skal det selvfølgelig afsluttes med et brag af en nytårsfest!

Den afgørende essens for en skøn nytårsaften er uden tvivl en god nytårsmenu.

Derfor har vi nedenfor samlet vores bud på nogle af Odenses gode nytårsmenuer, som du allerede nu kan forudbestille hos de følgende restauranter og take-away-steder i byen.

OBS! Stederne har betalt for at have bestillingsinformationer i artiklen.

DiningSix

For andet år i træk sørger DiningSix for, at også fynboerne kommer smagfuldt ind i det nye år. De garvede restauratører har i mange år lavet nytårsmenuer til både jyder og sjællændere.

Sidst år kunne vi også på Fyn få glæde af herlighederne – det kan vi heldigis igen i år.

Nytårsmenuen kan du tilberede med hænderne på ryggen… Det er i hvert fald dejligt nemt at gå til!

DiningSix har endda været så flinke at lave udførlige “step-by-step” video guides, som du kan se, mens du er i køkkenet.

Menuen byder i år på nytårstorsk i cremet hummerbisque, helstegt oksemørbrad med reduceret okseglace og sidst, men bestemt ikke mindst – luftig cheesecake med syrlig hindbærcoulis.

Det er også muligt at få menuen i en vegetarisk udgave.

De tre retter kan du få for 325 per nytårsnæse.
Så er der måske også råd til en bordbombe og et par sikkerhedsbriller?

DiningSix står bag en række velkendte restaurantkoncepter som KöDKeyser SocialBassoKlokken og Cinco.

Bestil din nytårsmenu fra DiningSix her.

DiningSix. Foto: PR

A Hereford Beefstouw

Hos den kendte bøfrestaurant er man selvfølgelig også klar til at springe ind i det nye år med en masse glade og mætte nytårsgæster.

Det gør man med den lækreste tre-retters-menu, der vil glæde de fleste munde.

Den åbner med en aromatisk hummersuppe efterfulgt af saftig oksemørbrad proppet med timian og trøffel. Til dessertrunden forvandler karamel og passionsfrugt chokoladen til himmelsk nydelse.

Kort sagt lover menuen en sand fest for ganen og en perfekt afslutning på året.

Menuen er nem at anrette med A Hereford Beefstouws trin-for-trin instruktionsvideo.

Forret:
Hummersuppe med scampisoufflé og dildolie.

Hovedret:
Timian- og trøffelfarseret oksemørbrad
med pommes Anna, spæde grøntsager,
sprød kugle af pulled beef og mild pebersauce.

Dessert :
Chokoladekugle med passionsfrugt-mousse, isbombe med passionsfrugtsorbet,
saltet karamel og crunch.

Pris pr. person kr. 395,-

Bestil din menu fra A Hereford Beefstouw her.

A Hereford Beefstouw.

Madklubben

Madklubben har i år sammensat en catering nytårsmenu med fokus på at holde traditioner i hævd og stadig udfordre dine smagsløg.

Årets menu findes i tre forskellige variationer. Derfor er der en nytårsmenu til dig uanset, om du ønsker en klassisk, pescetarisk- eller vegetarisk menu som årets sidste måltid.  

Menuen består af enten tre eller fire retter. Vi følger den klassiske opbygning med forret, mellemret, hovedret og dessert. Du kan kombinere, som du vil, mellem den klassiske, pescetar og vegetar-udgaven af menuen.  

Priser fra 375 kr. per person. 

Nytårsmenuerne kan afhentes i næsten hele landet – I København på Frederiksberg og Amager, samt Lyngby, Herlev, Aarhus, Esbjerg og Odense.  

Vil du have styr på nytårsmaden i god tid, kan du de fleste steder afhente allerede d. 30. december. 

Bestil din menu fra Madklubben her.

Madklubben.

Møllekroen

Møllekroen i Agedrup er kendt som et af byens førende steder, når det kommer til både at holde fest for store selskaber og mad-ud-af-huset.

Og selvfølgelig er Møllekroen også klar med en lækker nytårsmenu, som du supernemt kan tilberede hjemme hos dig selv, når 2023 skal afsluttes med maner.

Hos Møllekroen får man altid mad-ud-af-huset af friske råvarer, og det gælder også nytårsmenuen, der kan ses herunder.

Starters:
Kammusling, æble og skalle
Færøsk laks, fennikel og blinis
Profiteroles, comté, coppa og trøffelpølse

Forret
Torsk, porreaske, skorpe, palmekål, porre, tomat og safran
Baguettes med malt, surdej og Ølandshvede

Hovedret
Majsfodret Herefordkvæg, kartoffel, pancetta, courgette, selleri, rødbede, mandel, gastrik og glace

Dessert:
Golden chokolade, solbær, kakao, citrus, champagneperler, coulis og hasselnød

Pris pr. person kr. 500,-

Bestil din menu fra Møllekroen her.

Møllekroen. Foto: PR

Froggy’s Café

I år er én af Odenses mest kendte caféer klar med en skøn mulighed, når du skal fejre nytår.

Froggy’s åbner nemlig dørene for de gæster, der kunne have lyst til at holde nytår i caféen.

Festlighederne starter klokken 17.30 med en velkomstdrink, mens I finder jer til rette. Menuen består af 4 serveringer. 
Og klokken 00.00 springer vi ind i det nye år sammen og festen fortsætter traditionen tro lige indtil de lyse morgentimer.

Du kan også vælge at holde din nytårsaften i Froggy’s eksklusive selskabslokale BALKONEN.

Også her starter festen klokken 17.30, mens I klokken 18 ser Dronningens nytårstale.

Menuen består af 5 serveringer, og til midnat bliver der serveret champagne og konditorens kransekage.

Menu i caféen

Velkomstdrink:
1 glas Crémant-bobler

Snack:
Froggys sprøde ruller med rejer, chili og teriyaki

Forret:
Farseret rødspætte med hummerbisque, spinat og grøn urteolie,
hertil hjemmelbagt surdejsbrød

Hovedret:
Balottine med okse og friske urter,
hasselbagt kartoffel med trøffelmayo, forårsløg og
Madagaskar pebersauce

Dessert:
Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce.

Gælder KUN ved forudbestilling og køb af billet!

Pris pr. person kr. 599,- (vinmenu +kr. 399,-)

Bestil billet til nytår i Froggy’s Café her.

Menu på BALKONEN

Velkomstdrink:
1 glas Champagne

Snack:
Froggys sprøde ruller med rejer, chili og teriyaki

Forret:
Farseret rødspætte med hummerbisque, spinat og grøn urteolie,
hertil hjemmebagt surdejsbrød

Hovedret:
Balottine med okse og friske urter,
hasselbagt kartoffel med trøffelmayo, forårsløg og
Madagaskar pebersauce

Dessert:
Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce

Midnats-avec:
Champagne & Konditorens kransekage

Gælder KUN ved forudbestilling og køb af billet!

Pris pr. person kr. 699,- (vinmenu +kr. 699,-)

Bestil billet til nytår på BALKONEN hos Froggy’s Café her.

Froggy’s Café.

G.A.S.A./Hallundbæks

Per Hallundbæk har sørget for en lækker nytårsmenu med 5 serveringer.

Smag på alle de bedste råvarer, som helt sikkert vil blive et hit hjemme hos dig.

Menuen består af gode klassikere med et twist.

Hallundbæks’ nytårsmenu har tidligere år fået stor ros for rent faktisk at være så nem at klargøre, som der reklameres med.

Så hvis du vil slippe for opvask og for mange timer i køkkenet, så er Hallundbæks’ nytårsmenu et godt valg!

Menuen indeholder bl.a. skaldyr, varmrøget laks, den obligatoriske oksemørbrad, chokoladebar og naturligvis kransekage til kl. 24!

Hvis du bestiller inden d. 1/12-2023 får du det hele for kun 445,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert. Efter d. 1/12-2023 er prisen 495,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert.

Bestil din menu fra Hallundbæks her.

G.A.S.A./Hallundbæks. Foto: PR

Nelle’s Coffee & Wine

Nelle’s er kendt som én af byens mest populære kaffebarer.

Men det er ikke kun kaffe lækker kaffe, de har styr på.

Nelle’s Coffee & Wine serverer nemlig også skøn mad, og til nytår er de klar med en lækker 4-retters menu, der kan hentes hos caféen ved Odense Teater.

Hos Nelle’s Coffee & Wine får du følgende lækkerier til nytårsaften:

Appetizers:
Kartoffelkroketter, emmentaler, muskat og chilimayo.
Bruschetta med fiskerillette og confiteret tomat.

4 retter:
Krabbebisque
Bisque på krabbe og selleri-ravioli med syltet selleri, friskost, urter og jordskokkechips.
Inkl. brød og smør.

Braiseret Blomkål
Braiseret blomkål med confiteret æggeblomme. Masser af brunet smørsauce og sprød kærlighed.

Rosastegt Okse
Rosastegt okse med glaserede beder, braiseret spidskål, syltet græskar og sprød parmesan. Hertil en glace.

Gateau Marcel
Chokoladekage og mousse med kirsebærsorbet på toppen.

Pris pr. person kr. 550,-

Bestil din menu fra Nelle’s Coffee & Wine her.

Nelle’s Coffee & Wine.

Den Gamle Kro

I Overgade ligger Den Gamle Kro, der både er kendt som byens ældste af sin slags og for sit lækre menukort.

Stedet er garant for retter af bedste kvalitet, og det er her man går hen, hvis man virkelig skal hygge sig.

Nytårsaften er Den Gamle Kro selvfølgelig også klar med delikate ud-af-huset menuer.

Og som noget særligt er der også en skøn menu at hente, hvis man er veganer.

Nytårsmenu 2023 – ud-af-huset:

Appetizer:
Sprødt rugbrød m. kartoffel, rørt rygeost og spire.

Forret:
Skindstegt torsk med røget smør på spidskål og syltede rødløg, toppet med sprøde jordskokke chips. Hertil hjemmebagt foccacia brød.

Hovedret:
Oksemørbrad med portvinssauce, pommes duchesse m. bacon og persille. Hertil grøntsagssouffle og årstidens kålsalat med dadler, granatæble og æbler i let creme fraiche.

Dessert:
Triple chokolademousse af hvid, lys og mørk belgisk chokolade med passionsfrugt coulis og chokolade pynt.

Pris pr. person kr. 425,- (min. 2 personer) (Skal bestilles senest 22. december 2023)

Vegansk Nytårsmenu 2023 – ud-af-huset:

Appetizer:
Sprødt rugbrød m. kartoffel, hummus og karse.

Forret:
Fransk løgsuppe med vegansk brød.

Hovedret:
Fyldt peberfrugt med tomatsauce og garniture.

Dessert:
Mandel/karamel-tærte med kompot af æble og rabarber.

Pris pr. person kr. 425,- (min. 2 personer) (Bestil senest 22. december 2023)

Nytårsmenuen skal bestilles enten på mail til info@dengamlekro.dk eller telefonisk på 6612 1433.

Den Gamle Kro.

Del artikel

Andre læser også