Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytår i Odense: Her er vores bud på de gode nytårsmenuer

Af Redaktionen

Nu kan vi snart ikke længere løbe fra det faktum, at 2022 efterhånden er ved at nå sin ende, og traditionen tro skal det selvfølgelig afsluttes med et brag af en nytårsfest!

Den afgørende essens for en skøn nytårsaften er uden tvivl en god nytårsmenu.

Derfor har vi nedenfor samlet vores bud på Odenses bedste nytårsmenuer, som du allerede nu kan forudbestille hos de følgende restauranter og take-away-steder i byen.

OBS! Stederne har betalt for at have bestillingsinformationer i artiklen.

DiningSix

Der er en første gang for alting – heldigvis.

I år er det første gang, at DiningSix tilbyder sin populære nytårsmenu i Odense – og det er vi svært tilfredse med! Sidste år ville hele 94 procent anbefale menuen til en ven.

DiningSix står bag en række velkendte restaurantkoncepter i Aarhus og København såsom KöDKeyser SocialBassoKlokken og Burger Shack.

De garvede restauratører har mere end 10 års erfaring med at lave nytårsmenuer til danskerne, og endelig kan vi få fingrene i dem på Fyn! 

Hos DiningSix kan du bestille en skøn 3-retters nytårsmenu ud af huset, der kan tilberedes med lukkede øjne og på rekordtid. Menuen er både klassisk og kreativ, og du får tre smagfulde retter til bare 325 kr. pr. kuvert.

Nytårsmenuen indeholder ovnbagt nytårstorsk i hummerbisque, helstegt oksemørbrad med trøffelsauce og diverse lækre garniturer samt luftig chokolademousse. Vi taler om den slags nytårsmenu, der gør naboen med det største batteri misundelig. Nytårsmenuen fås også vegetarisk.

Pris pr. person kr. 325,-

Bestiller du nytårsmenuen inden den 1. december, så er du med i konkurrencen om en Magnum Vinpakke til din nytårsaften!

Kom let og elegant gennem køkkentjansen og godt ind i det nye år: Bestil nytårsmenuen fra DiningSix her

DiningSix. Foto: PR

Odense Eventyr Golf Restaurant

Udover den populære sport er Odense Eventyr Golf kendt for sin dejlige restaurant.

Her kigger mange forbi til frokost og middag – også selvom de ikke spiller golf.

Odense Eventyr Golf Restaurant er derfor selvfølgelig også leveringsdygtig i en nytårsmenu ud-af-huset. Og som noget særligt kan du også få en menu til børnene hos restauranten.

Nytårsmenu

Forret: Kammusling med blomkålssymfoni, persilleolie og saltmandler, hertil brød og smør

Hovedret: Medaljon af kalvefilet serveret med sprødt bryst, honning confiteret gulerødder, løgpuré og syltet rødløg, hertil let pebersky og små bagte kartofler

Dessert: Mørk chokolademousse serveret på passionscurd og peanuts, hertil bærsorbet

Pris pr. person kr. 375,-

Tilkøb: Hummer bisque tilsmagt med cognac, hertil krebsehaler og dildolie 

Pris pr. person kr. 75,-

Børnemenu

Forret: Varmrøget laks med rejer, 1000 øer dressing, brød og smør

Hovedret: Kæmpe nugget med pom. Rösti, Bearnaicesauce og snack grønt

Dessert: Pandekage med Nutellacreme, chokoladelinser og skumfiduser

Pris pr. person kr. 175,-

For at bestille nytårsmenuen ho Odense Eventyr Golf Restaurant skal du kontakte restauranten på telefon 6565 2010 eller på mail til eventyrgolfrestaurant@jkyhn.dk

Se mere her.

Odense Eventyr Golf Restaurant. Foto: PR

Restaurant Næsbyhoved Skov

Vælg din helt egen unikke og eksklusive nytårsmenu som mad-ud-af-huset med Restaurant Næsbyhoved Skovs populære udvalg af menuer.

Nytårsmenuen er en luksuriøs festmiddag, hvor der er kræset for detaljen, og du har en uforglemmelig smagsoplevelse på årets sidste aften.

Skræddersy din oplevelse helt efter dine smagsløg eller allergener. Vores guide til anretning tager højde for alle allergener, intolerance eller præferencer. Prøv vores eksklusive veganske menu, fravælg brødet, eller prøv noget du aldrig har prøvet før.

Sammensæt din egen nytårsmenu

Forret:

  • Andelevermousse med cognac-marinerede perleløg, syltede bolsjebeder og sprødt surdejsbrød.
  • Halehængt røget laks med håndpillede rejer, safrancreme og spirer.
  • Lynstegt tun med soya-syltede kerner, wasabimayo og spirer.
  • Vegansk løgtærte med løgmarmelade, syltede svampe, trøffel og spire

Hovedret:

  • Panerede svinekæber med syltede grøntsager, krydderkartofler og tomat/trøffelsauce.
  • Vegansk Wellington med sæsonens grønt, krydderkartofler og tomat/trøffelsauce.
  • Krondyrfilet med sæsonens grønt, krydderkartofler, rødvinssauce og rodfrugtchips.
  • Tournedos med sæsonens grønt, krydderkartofler, rødvinsauce og rodfrugtchips.

Dessert:

  • Dobbelt mousse med hasselnød, hindbær, hvid chokolade og tuilles.
  • Panna cotta med lime, karamelliseret popcorn og hindbær.
  • Vegansk chokolade/nøddedrøm med chokolade, saltkaramel, cognac-syltede blommer og tuilles.

Pris pr. person fra kr. 359,-

Menuerne kan bestilles helt ned til 2 personer.

Bestillingsperiode: Indtil den 27. december eller indtil udsolgt.

Bestil din nytårsmenu hos Restaurant Næsbyhoved Skov her.

Restaurant Næsbyhoved Skov. Foto: PR

Kystfisken – Den ekstraordinære nytårsmenu 2022

4-retters menu priser fra 450,- pr. person.

Appetizers
Koldrøget laks på rugbrødschips og limecreme

Forret
Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble

Mellemret
Stegt vesterhavstorsk på bagte rødbeder

Hovedret
Dansk oksemørbrad med grov kartoffelmos og rødvinssauce

BESTIL NYTÅRSMENUEN FRA KYSTFISKEN HER

OBS: Gratis levering i hele landet (undtaget ikke brofaste øer) direkte til din hoveddør den 30. december inden kl. 22.00.

G.A.S.A.

G.A.S.A.’s kendte kok, Per Hallundbæk, har sørget for en lækker nytårsmenu med fem serveringer.

Smag på alle de bedste råvarer, som helt sikkert vil blive et hit hjemme hos dig.

Menuen består af gode klassikere med et twist.

Per Hallundbæks nytårsmenu

Forret:

  • Bagt terrine af landkylling med krydderurter og pistacie
  • Balsamico marinerede rødbeder med honning og olivenolie 
  • Friskostcreme med trøffel og sennepskorn
  • Små salater og karse

Mellemret:

  • Cremet bisque af hummer og jordskokker
  • Ballotine af torsk og kammuslinger
  • Sprøde jordskokke chips 
  • Dildolie 

Hovedret: 

  • Timian stegt oksemørbrad
  • Høbagt selleri og selleripure med brunet smør
  • Morkelsauce med portvin og rødvin 
  • Kartoffel Rösti med Vesterhavs ost gratineret kartoffel kompot og hvidløg

Dessert:

  • Passionsfrugtmousse med tonkabønner 
  • Ananassalat braiseret i gammel rom og rørsukker
  • Cripsy crumble med kornblomst
  • Citronverbena sne 

Kransekage:

  • Kransekage dyppet i chokolade

Pris pr. person – HVIS DU BESTILLER INDEN 1. DECEMBER – kr. 425,- (Efter 1. december er prisen pr. person kr. 475,-)

Bestil din nytårsmenu fra G.A.S.A. her.

Læs mere om nytårsmenuen her.

G.A.S.A. Foto: Rico Feldfoss

Druen & Bønnen

Én af byens meget populære caféer, Druen & Bønnen, vil også hjælpe odenseanerne med en nem og lækker nytårsmenu.

“Vi sørger for det meste af arbejdet – det eneste, du skal gøre, er at hente menuen og følge vores vedlagte vejledning. Super nemt og lige til,” lyder det var Druen & Bønnen.

Nytårsmenu

Forret
Cremet jomfruhummerbisque, croquette af mørksej & vinaigrette m. syltet ramsløg.

Mellemret
Ballotine af unghane m. estragon, syltet glaskål, sprød surdej & mayo.

Hovedret
Rosa kalv, syltede perleløg, portvinssauce, sprødt  & pommes anna af rodfrugter m. fermenteret hvidløg.

Dessert
Karamelmousse m. pærekompot, mascarpone cr

eme, chokolade krokant, råsyltede stikkelsbær  & krystalliseret hvid chokolade.

Pris pr. person kr. 495,- (min. 2 couverter)

OBS: Denne menu kan ikke ændres til vegetar, veganer, laktose eller glutenfri.

Læs mere og bestil nytårsmenuen her.

Druen & Bønnen. Foto: PR

Del artikel

Andre læser også